Betbet34 Kızlar nolur gidenlerden yorum bekliyorum. Çok kararsızım Nilüfer hoca medicalparkta , Aytekin hoca medipolde hiç gitmedim ama arkadaşım Nilüfer hocada doğum yaptı çok önerdi. Burdada aytekin hocanın ismini çok duydum. Hastane hemşire ilgi alaka doktor olarak hangisi önerirsiniz
Fatma-44 Betbet34 merhaba bende medipole gidiyorum aytekin hocayı duydum ama mine füsun hocaya gidiyorum ben ondan çevremdeki herkes memnun onu öneririm
miminas Betbet34 ben Nilüfer hocada takipliyim. 2 yıl içinde 3 arkadaşım da nilüfer hocada doğum yaptı. Biri riskli gebelikti hepsi sorunsuz geçirdi süreci. 23. Haftadayım şu ana kadar ben de çok memnunum. Sadece hastane fazla yoğun ama ilgisi alakası acil durumda ulaşılabilirliğinden memnunum
Maeshatr Betbet34 kesinlikle Aytekin hoca derim diğerini bilmiyorum ama ben ona takipliyim istediğinizi sorabilirsiniz çok memnunum 37. Haftama girdim 34+5 te sancılarım ve kasılmalarım başladı erken doğum riskim olduğu için 1 gece hastanede kaldım tedavi edildim. Gece telefondan aradım kendisini direkt açtı ve ilgilendi benimle sürekli hemşirelerle haberleşerek hastanede olmasa bile beni erken doğumdan kurtardı ayrıca aşırı ilgili bir doktor hiçbir doktora benzemiyor sen ve bebeğin onun için ön planda her zaman ve normal doğumu destekliyor 🌸♥️😍
Betbet34 miminas Çok teşekkür ediyorum canım yakınmışız bende 21. Haftadayım 🌸 Arkadaşım çok ısrar etti git diye çok iyi diyor ama burdada ufak tefek kötü yorumlarda görünce çok kararsız kalmıştım. Bi gideyim o zaman bide aslında enerji tutacakmı gidip deneyimlemek lazım
miminas Betbet34 bence görüşmek çok fark ediyor. Ben 16. Haftaya kadar okanda gökçenur hocada takipliydim, kesinlikle o da çok tatlı ve rahatlayan bir yapısı var aynı zamanda doçent. Ama nilüfer hocayı görünce elektriğim daha bir tuttu inş doğru karar verdim:)))
Fatma-44 Betbet34 aralık ayında 41.000 şimdi güncel normal doğum doğum 55.000 bende inşallah yarın doğuma gireceğim bakalım
miminas Betbet34 şuan zamlı fiyatını bilmiyorum ama ben doğum kapsamlı bir sigorta yaptırmıştım o yüzden sormak bir daha aklıma gelmedi
Betbet34 Fatma-44 Nilüfer hocada mı 🥰Ay inşallah kolay geçsin bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 🤲🏻🤲🏻
Betbet34 Maeshatr canım hastane için odalar klimalar falan çok kötü diyorlar. Bi bayan yorumunda aytekin hoca olmasa asla uğrayacağım bir hastane değil yazmıştı. Peki doğumhane, odalara falan baktınız mı hiç ,konfor , hemşirelerin ilgi alakası nasıldı ? 🥰
Maeshatr Betbet34 odalar evet klimalar gerçekten çok kötü bende hiç beğenmedim sezeryan katında bir gece kalmıştım. Ebeler çok iyi hemşirelerde ilgili ve iyilerdi
soleill Betbet34 ben de aytakın hanıma gidicem sanırım ama cok kararsızım hala normal istiyorum hayırlsııula :( arkadasınız normal mi yaptı nilüfer hanımın yaklaşımı ne acaba normal dogumu destekliyor mu? Sevgiler💓
Betbet34 soleill canım arkadaşım normal istiyordu ama erken doğum olduğu için sezaryene alındı spinal olmuştu bende spinalden çok korkuyordum sezaryen olursam genel uyumak istiyordum. Kesinlikle spinali önerdi o kadar güzel geçmişki kız çıktı ziyarete gittik valla çok neşeliydi ayaktaydı maşallah kendindeydi hiç ameliyat olmamış gibiydi. Tabi kişinin bünyesine göre değişir ama onun çok iyi geçmiş ve kesinlikle nilüfer hocayı 1 kerede olsa gör dedi. Benimde haftam zaten 21 küsür aytekin hocayı da görmek istiyorum kontrollerim ayda 1 iyice karıştı kafam ama aytekin hocaya randevu aldım diğer ayın 2 sine anca randevu buldum