selma128 Ztkn2 son adet 1 araliksa 1 ocak gibi tekrar adet olman gerekiyordu olmadin gec döllenme olabilir dollenme 1 hafta suruyor rahme yerlesince de beta artmaya basliyo yani olabilir bebek insallah vardir ya
selma128 Ztkn2 bende hamile olmama ragmen erken gebelik testi gostermedi normal test aldim ertesi gun silik cikti beta 23 tu silikte seniki dollenme asamasindada olabilir
helin_a selma128 ya bende erken gebelık testı aldım 2 gün önce bırsey çıkmadı sabah baktım çok haıf bır cızgı var saatler gectıgı ıcın umursamadım ama bugün kaset test aldım onda da çok hafıf bırsey çıktı
selma128 helin_a benikide cok silikti eltime attim minnacik bile varsa oluyor dedi sonra özele gittim kan verdm 1 saat sonra sonucum cikti hamileydim
zahidersinela Ztkn2 çok hafif silik cizgi sen beni dinle acile git grip diye gebelikten şüpheleniyorum de betana bakılır lütfen yap
Ztkn2 zahidersinela galiba hamile değilim ya çıkmıyor testlerde kanda hiç çıkmaz ama hala regl olmadım
Meltem3461 Ztkn2 canım ben 14 günlük gecikmede öğrendim öncesinde hep negatifti bana sanki erken test yapıyorsun gibi geldi
Ztkn2 zahidersinela evet hatta bugün ağrı daha çok göğüslerde de dolgunluk ve yanlardan dokunduğumda ağrı var
zahidersinela Ztkn2 hamilelik gülüm büyük ihtimalle geç döllenme sakın merak etme eğer evde test varsa bir daha dene bana hemen at