cigdemyurddas_12 Deletedmom_787 hm anladım cnm kısmet inşallah tez zamanda inşallah nasip olur kaç yıl evlisiniz
cigdemyurddas_12 Hatice_ozbay vallahi cnm o atığında ben pek bir şey anlamıyorum doktora gitsen zaten ne olduğunu söyler
iyiliktozu Hatice_ozbay hayır canım olmaz. Rabbim korusun bu değerle tüp patlar iç kanama geçirilir. Hatta tüm bu senaryolar bu değere gelmeden olur muhtemelen.
2bebisannesyim Hatice_ozbay sabahtan baştan yorumları okudum bunu görmek için hayırlı olsun zaten gününüz xok geçmişti gayet normal kan sonucunuz sag salim kucağınıza alın ins
yaseminis Hatice_ozbay yapay zekaya sordum kontrol etmeden belli olmaz diyor değerin baya yüksek neden silik çizgi çıktı ki
rumeyyurmom Hatice_ozbay merhabalar hayırlı olsun öncelikle sağlıkla ilerler inşallah ilk gebeliğiniz mi pkos var mıydı sizde
rumeyyurmom Hatice_ozbay hayırlısı olsun inşallah bende pkos var 21 yaşındayım bende 3 yıldır olmuyor bu ay çatlama iğnesi oldum 3 gün sonra test yapmam lazım
dilayldrm Hatice_ozbay dış gebelik demek bebeğin tüpte gelişmesi demek değere bakınca mümkün degil tüp dayanmaz bu kadar büyüklüğe benim 2000 degerdeyken tüpüm patladı canım rahat ol
iyiliktozu Hatice_ozbay korkma canım benim sen bir an önce doktoruna git, Rabbim sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
dilayldrm Hatice_ozbay korkma herhangi bir olumsuzluk olsaydı şimdiye vücudun sinyalleri verirdi bence gayet sağlıklı bir gebeliğin var :)