Seyma190623 Senacanblt_ 8- 10 dakikada bir. Asla anlam veremedim 3. Gün bugün hala sancı çekiyorum ama 5 dkka altına düşmüyor 🙂↕️🥹
Senacanblt_ Seyma190623 aaayyyyyy çokkk şüküüürrrr 😍😍vallahii çokk sevindimmmm kavuşma günüüüüü kendim olmuş gibi sevindimm
Senacanblt_ Seyma190623 oyyy canım benimmm nasılsınn bebiş nasıl nasıl, olduu sürecini merak ettim bu saate kadar
Seyma190623 Senacanblt_ yarın eve geçeyim detaylı anlatırım canım normal doğum yaptım ama bebeğim iyi allahıma sükür bende iyiyim hafif dikiş ağrım var ama olacak o kadar
Seyma190623 Senacanblt_ sancıların düzenli 5 dkkada birse devamı gelir canım ben 3. Günün sabahı 5 cm ile gittim ondan önce hiç yoktu birden oluyo takip et kendini inşallah hayırlısyla alırsın kucağna
Senacanblt_ Seyma190623 12 saat sancı çektim 9 cm açıklıkoldu işin sonunda sezeryana alındım ama çok şükür bebeğim sağlıklı
Seyma190623 Senacanblt_ gözün aydın sağlıkla büyüsünn inşallah 🥰 neden sezeryana aldılar açıklığında vardı bebekten dolayı falan mı
Senacanblt_ Seyma190623 ya bebiş içerde biyere tutunmuş öyle olunca kafasını tam çıkaramadı bana sancı geldikçe onun kalp atımı düşüyordu oksijennfalan taktıkar bana baktılar düzelme yok acil sezeryana aldılar
Seyma190623 Senacanblt_ çok geçmiş olsun canım nasılsınız simdi bebişin nası alısma süreci basladı bizde ama sütüm az :/
Senacanblt_ Seyma190623 çok şükür ikimiz de iyiyiz benim dikişlerden dolayı ağrım oluyor ama birbirimize alışmaya çalışıyoruz benim de az geliyor ama normal emdikçe çoğalır belki