Seyma190623 Senacanblt_ canım kontrole geldim daha muayene olmadım bekliyorumm bakalım sen gittin mi görüşe ☺️
Senacanblt_ Seyma190623 geçen hafta hiç birşey yoktu yarın bir daha gitcem bakalım ne durumda . 1haftada sancın falan oldu mu
Seyma190623 Senacanblt_ bel ağrım oldu baya su an nstdeyim düzenli 47-53 arası sancım çıktı ama hissetmiyorum bisey bakalm doktor ne diyecek
Seyma190623 Senacanblt_ sancılarım düz sabit kaldığı için 5-10 dkkda bir gelmediğinden doktor eve yolladı açılma vs bakmadı haftaya bir dahaki kontrol o zamana kadar su sancı vs olmazsa beklicez artık
Senacanblt_ Seyma190623 gittim gittim benim oğlanın keyfi yerinde daha gelesi yok hatta o kadar rahat ki nst, çekinirken uyumuş o yüzden iki kere çekmek zorunda kaldık 😂😂sende durumlar ne
Seyma190623 Senacanblt_ sabah nişanım geldi benimde su an 10 dkkada bir düzenli sancılarım var ama açılmam hiç yokmuş :/ doktorda sancını evde çek hastaneye yatırmıyım boşa dedi bişi olursa gidicem olmazsa çarşamba tekrar kontrol
Senacanblt_ Seyma190623 oyyy hadi bakalım hareket falan yap bari rahat açılır belki senin minik önce davrandı maşallahh💗