hatice3521 İlk çocuğumda 39+6 protein kaçağından sezaryana alınmıştı şimdi ikinci gebeliğim 37+3 daha gün vermdedi doktor tahmini kaçıncı günde alıyorlar ?
htc_ylmz01 hatice3521 hatice3521 vallaha bende çok merak ediyorum 2. Sezeryanim olacak Dr hangi haftaya verecek bilmiyorum bunu devlette düşünüyorum
hatice3521 Nurozi ay korkudan diyorum ne kadar geç olsa o kadar iyi ama bir taraftanda ağırlaştım bir an önce olup bitsin diyorum bakalım nasip ne zaman
hatice3521 htc_ylmz01 benim ikinci sezaryanım artık doktordanmı yoksa hastaneden kaynaklımı bilmiyorum ama çok memnundum ilk doğumumuda bu hastanede yaptım tek kişilik odaydı ve doktorum 2 refakatçi vermişti benim sağlık problemlerimden dolayı ama diğer devlet hastaneleri nasıldır bilmiyorum
hatice3521 dilaraacet geçen hafta salı günü gittiğimde daha doğuma 2 hafta var dedi bu salı tekrardan kontrole çağırdı gün vericeğini söyledi ama korku heycan merak hepsi bir arada
zehraulger3838 hatice3521 eğer ilk grbelikse ever ama 2 3 flnda daha erken verir günü ben üçüncü gebeligimdeyken doktor34 te verdi tarif ama oğlum 36 da erken geldi
Nazanemre Ben 36 da gittim gün vermedi 38 de alıyorum bı sorun yoksa dedi artık 38kac olur bilmiyorum ama bende artık bı an önce sağ saglim bı şekilde kucağıma almak istiyorum çok agirlastim
Nazanemre Ben 36 da gittim gün vermedi 38 de alıyorum bı sorun yoksa dedi artık 38kac olur bilmiyorum ama bende artık bı an önce sağ saglim bı şekilde kucağıma almak istiyorum çok agirlastim