Pitircikkus hurremintorunu insallah benımde kimyasal olur dıye dua ediyorum Dış gebelık daha zormuş ama henüz bı teshıs yok bugun kontrolüm var dua edin olur mu
Pitircikkus seydayar benım bugun 7 haftalık ama ortada kese falan hıc bısey yok dıs gebelıkte vajınal ultrasonda tüplerde olursan kese görünmüyor mu acaba
seydayar Pitircikkus gozukur tuplerinde olsa bence doktor gozuktu bende de kese yoktu kurtaj yapalim dediler sonra kendiliginden dustu zaten
Elfksogl gerigeldik canım benimde 22 43 121 şeklinde artmıştı sonra 57 ye düştü kimyasal dedik 4 gün sonra 100 e çıktı vajinalden baktı birşey göremedi takip edecem dedi 2 gün sonra 43 e düştü sonra 26 ya onara kanamam başladı zaten 4 gün sonrada sıfırlandı herkeste değişik ilerliyor dış gebelik geçirip daha önce tüpüm alınmıştı ondada düzenli artmıştı doktor fark etmedi 27.000 betada iç kanama geçirdim öyle ameliyata aldılar diyeceğin o ki herşey nasip galiba
Pitircikkus Elfksogl bugunde gıttım kese gıbı bısey gördüm dedı doktor ama 250 lı değerlerde kese görünmesi mumkun degıl beta verdım sonucu beklıyorum bı sonuc alamadığım için rahatsızım aslında sonucu artık olumlu bısey beklemiyorum da
Pitircikkus seydayar bende gözükmüyor malesef hem vajınal hem karından baktılar ama yok malesef bugun kese benzeri bısey gördüm dedı ama degerım cok dusuk kese nasıl görünür bende anlamadım
Cold123 Pitircikkus kese gozukmez bu degerle o gordugu sey kanama alanı olabilir bende dış gebelik geçirdim maalesef bu sekılde yavas artıyordu kürtaj oldum kürtaja ragmen beta yukseldi dış gebelik iğnesi oldum sonra 2 doz o sekılde sıfırlandı beta ihmal etme dış gebelikse iğne ile müdahale ederler büyümeden insallah degildir
Pitircikkus Cold123 3 gun önce degerım 249 du bugünde 281 cıkmıs sonucumu göstermeye gıdecegım öğleden sonra bakalım iğne kısmı cok zor mu acaba
Pitircikkus gerigeldik kürtajdan cok korkuyorum 4 ay önce bebegımın kalbı durdu 11 haftalık kürtaj oldum o yüzden asırı korkuyorum narkozsuz yaptılar bıde
gerigeldik Pitircikkus imkanın varsa özelde olursun canım narkozlu olmuştum ben. İnşallah kürtaja gerek kalmadan atlatırsın süreci
Cold123 Pitircikkus narkozlu yaptır neden narkozsuz yaptılar ki ve bundan sonra da tüp bebege yönel bence iki defa saglıksız gebelik olduysa bi seylerde sıkıntı var demek ki benım de 2 kez saglıksız oldu tüp bebek sürecindeyim suan da
Pitircikkus gerigeldik kırsehırdeyım burdakı ozeller de sıkıntı 7 yasında oglum var onu normal doğumla yaptıgım ıcın narkozsuz yapıyorlarmıs
Pitircikkus Cold123 kırsehırdeyım burda tüp bebek ıcın bı yer yok sürekli ankaraya gıtmem gerekiyor 7 yasında bı oglum var oda 1.sınıfa gittiği için tüp bebek sürecını suan dusunemıyorum belkı yaz tatilinde olabılır
ozlemyilmaz60 Merhaba canım daha öncede yazmıştım değerler normal değil ya dış gebelik ya kimyasal inşallah kimyasaldır kendin atarsın doktorun bu değerle kese göremez çok iyi bi doktor bul dış gebelik çok tehlikeli erken farkedelirse tehlikesi olmaz