meloguv Tortilla doğum paketim olmasına rağmen benim karşılamadı 1500 gibi bir şey ödedim özel hastane hcg tahlili için
ecemk94 Tortilla normal hamilelik öncesi muayeneyi diyorsanız karşılıyor. Ama ek olarak hamilelikten sonrasını karşılamıyor
esranur2121 Tortilla başka bir sigortada gebelik teminatı varsa ve test sonucu pozitif gelirse eğer karşılıyordur negatif gelirse ücreti ödüyorsunuz demişti bana bir hastane
Tortilla meloguv off cok tesekkur ederım yakın diye liv hospitala gitcektım birde yaptırdımtan sonra onaylayıp onaylamadgını soyluyorlar bende kac kez ucret odedım bu yuzden tesekkuler💕
Tortilla betulmommy aa oylemı kendımız yaptırımca odemeyır o zaman cok tesekkurler oyle yapayım doğum paketıde dahıldi benm
meloguv Tortilla aynı sekilde kendi doktorum orada olmadıgı için direkt tahlil verdim ama doktor kontrolü ile birlikte mantıklıymış🫠🫠
betulmommy Tortilla evet gidip direkt yaptıramıyoruz ama muayene kaydı açtırıp doktordan rica edebilirsiniz💕
arzukvl Tortilla ben gittiğimde negatif ise karşılıyor pozitif ise karşılamıyor dedi benim negatif çıkınca ücret talep etmediler
canssnurse Benim gebelik poliçem var beta artışı takip ettim. 4 kere beta hcg bakıldı hepsi pozitifti. Hepsini karşıladı.