rege0119 28 haftalık hamileyim ama inanın haftalardır uyuyamıyorum . Gece sıcak basması, terleme , sık sık tuvalete gitme , kramplar , bebeğin tekmeleri derken böyle kesintisiz uyuduğumu hiç hatırlamıyorum 🥹yalnız değilim di miii 🥹🥹🥹
ogretmenannecik rege0119 27 haftadan selamlar😂 benzer şeyleri ben de yaşıyorum son haftalar nasıl geçecek şimdiden onu düşüyorum 🤭
Yank rege0119 aşkım kötü haberim var malesef dogurana kadar geçmiyor bu durum ve giderek artıyor uykusuzluk uyanmalar ben 37. Haftamdayim 2ye kadar uyuyamiyorum, yarim saate bir uyanip 6 bucukta komple uykum kacik yatakta donuyorum pes edip kahvalti yapana kadar. Ama bana iyi gelen bazi tavsiyeler yataginin yaninda su bulundur cunku agiz kurulugu bogaz agrisi cok oluyor. Bacak arana gerekiyosa 2 yastik koy ve kalin giyme ustunu cok ortme hva temizleyicin varsa uyumadan once yarim saat calistir ben bunlarjn hepsini yapinca en azindan 2 saat fazladan uyuyabiliyorum. Bi de sutyen faln takma nefes darligi yapiyor
lotusflowers rege0119 bende 25 haftalığım. Yaklaşık 13-14 haftadan beri uyku nedir unuttum. Artık alıştım ama. Normalde uyuyunca uyanmam ve aşırı çok uyurdum. Şimdi gecede 4 5 saat anca uyuyorum oda parça parça. Ya tuvalete gidiyorum ya acıkıyorum ya bebek uyandırıyo ya kramp giriyo ya karnım acıyo ya kabus görüyorum. Bazende tamamen sebepsiz gecenin bi yarısı uyanıp oturuyorum uykumu almışım gibi. Başta çok kötü oluyodum ama şimdi alıştım gibi
Mervekaram22 rege0119 değilsin bacım hele birde elinin önünde küçük bir bebek daha varsa hiç değilsin oğlum 23 aylık perişan oldum 🫣
rege0119 ogretmenannecik gerçekten şimdiden böyleyse son aylar ne yapacağız Allah yardımcımız olsun 🫣😊
seher_3590 rege0119 26 haftalik hamileyim bu durumları yaşayan tek ben değilmişim demek ki😃deliksiz uyku nedir unuttum surekli uyanıyorum bebek gece daha da hareketleniyor ve saat başı tuvalete gidiyorum sürekli sıcak basıyor pencereyi açıyorum yatakta dönüyorum sıkıldım artik bu durumdan zamanda geçmiyor sanki 😒😒
meltemerennn rege0119 vallaha ben de çok garip bir şekilde uyuyorum bir kere kalkıyorum tuvalete gidiyorum başka da yok
gamze6p @rege0119 hayır canım hiç yalnız değilsin 😌aynı durumu kaç haftadır bende yaşıyorum ne tarafa yatsam o tarafa geliyor Bebeto tekmeliyor uyuyamıyorum bel ağrısı kasık ağrısı onları zaten hiç saymıyorum 🤦🏻♀️ bir an öncesağlıkla zamanında bir doğursaydık
gamze6p @lotusflowers tam olarak ben 😅 bir saat uyuyorum uyanıyorum uykumu almışım yatağın içinde otur otur sabah oluyor ne zaman geçecek buu 🤦🏻♀️😂🥲