daisy__ LadyX öyle mi hiç bilmiyorum pek de takmıyorum bunlara dur ben ikinci çocukta unutmam inşallah 😂
meryossss LadyX ne kadar yatıyor canim halkbanktan mi cekebiliyoruz sadece kendi ibanimiza falan yatmiyor
LadyX meryossss tcmize yatıyor canım bugün gittim halkbanka nakit olarak verdiler hemen. Ama eğer çekmeseydim 6.ayda geri alıyorlarmış parayı bilgin olsun
meryossss LadyX şimdi benim 2024 doğumlu kızım var şimdi hamileyim doğunca kimlikle basvu yapacağım öyle mi aylık 1.500 TL olarak yatiyor
yesimd31 LadyX canım bebeğin kimliğiyle birlikte sosyal yardımlaşmaya gidip form doldurup başvuru yapıyosun 15 güne sonuçlanıyo en fazla 1 ay sürüyor sonuçlandığında postaneye yatırılıyo gidip elden çekiyorsun yada postane kartın varsa ordan da çekebilirsin
yesimd31 GirlandBoy_Mom canım parayı bakanlık geri almıyo ben 5 sene önce oğluma doğum ettiğimde başvuru falan yapmadım fırsat olmadı 3.5 yıl önce tekrar hamile olup doğum yaptım başvuru yaptığımda oğlumun parasınıda yatırmışlardı yani hem oğlumunki hemde yeni doğum yaptığım kızıma yatmıştı para
LadyX yesimd31 bankadaki çalışan kadın bugün bana dedi ki TC kimlik numaranız üzerine yatan paranın altı ay süresi var
GirlandBoy_Mom yesimd31 bu yeni canım paran yattığı zaman 6 ay süresi var ben iki çocuğa 1 .500 alıyorum her ay mesaj geliyor mesajda 6 ay süresi olduğu da yazıyor
yesimd31 LadyX yok canım doğum yardımı başvurusunu ben sosyal yardımlaşmaya gidip yapmıştım bebeğin kimliğiyle bu arada ben hatayda yaşıyorum burada böyle
Ehjfjsjs LadyX bu ay kesin almaya çalış diğer aya 6 ay oluyor doğumuna ya çekebilir devlet geri ben oyle duydum 6 ay icer de kalınca cekiliyormus
Alya05 LadyX oooo hayırlı olsun iyisin heeee 5 bine neler yapılmaz ki 😁😁 harca harca bitmez 😁 Bende başvuru yaptım şubatta anca alırım