sibelipek3101 Kızlar Allah’a askina bana bir akıl verin tezgahım u tipi sürekli dağılıyor yani sinirlerim bozuluyor nasıl bir düzen olustursam bilmiyorum sürekli bulaisk topluyorum her yer aynı anda yldagiliyir
Mama_ustasi sibelipek3101 bende u tipi mutfak olan eve geçmeyi düşünüyordum. Nasıl memnun musunuz? artısı eksisinden çok mu az mı?
sibelipek3101 Mama_ustasi berbat aşırı kullanışsız evye bir yerde Ocak karşı tarafta yiyecekleri yikiytoum damlaya damlaya karşıya geç ya da tezgahtan filanda geç tezgah kirleniyor boş yere asla geçme düz tezgah ya da l tezgah düşün bitmiyor işi asla sürekli bir daniniklik sinirimi bozuyor
sibelipek3101 Mama_ustasi heleki belenco tezgah bizimki anında Çay lekesi zerdeçal lekesini çekiyor leke geçmiyor çamaşır suyuyla temizlersen geçiyor ama geçici bence o da sonradan atiyor
Mama_ustasi sibelipek3101 ben bir tık üşengeç biriyim o yüzden hemen bu düşünceden vazgeçtim teşekkür ederim beni kurtardığınız için 😂
sibelipek3101 dilaradoyan bir anda dağılıyor Gerger lavabo ve Ocak farklı yerlerde iki tarafta dağılıyor ortası da geçiş noktası oldugunivin orası sa dagiliyor