Sevgiiss Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor . 10 gündür geçmek bilmeyen griple ( grip dediğime bakmayın aşırı ağır geçiyor sabah akşam acile gittim yani o derece ) , ciddi migren ağrısıyla geçiyor . 23 hafta olacağız 00.00 da siz nasılsınız nasıl gidiyor 🌸
teraziela Sevgiiss Çooook geçmiş olsun canım benim🙏🌸🌸 bende 30 oldum Ağrılar halsizlik rahat nefes alamama bir şekilde idare ediyoruz Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler bunlarda unutulur🙏🌸
1oglanannesi Sevgiiss gecmis olsun canim bende ayni dusrumdaydi bu gun iyiyim 24+4 haftayiz bizde yakiniz
Fatma_furkan1996 Sevgiiss aşırı derece de yorgunluk halsizlik bitkinlik ayakta uyuyorum resmen elim hiçbirşeye gitmiyor bugün dışarı çıktım gezelim biraz dedim ama ayaklarım balon gibi oldu 😞
tugbaustuntas Sevgiiss bende 1 haftadır öyleyim aşırı derecede öksürük var bende ciğerlerim çıktı resmen çok kötü durumdayımmm çok tıkalıyım resmen burnum tıkalı. zaten nefes almakta zorlanıyordum şimdi 2 katı zorlanıyorum 🥹🫠
Sevgiiss teraziela inşallah canım amin 🤲🏻🌸 hasta değilsin demi gebelik ilerlediğinden nefes almakta zorlanıyorsun
teraziela Sevgiiss Yok hasta değilim canım hamilelik şikayetleri😂 evet göbek çıktı ağırlaştık nefes nefese kalmak normal🫣
Sevgiiss 1oglanannesi evet kuzum çok yakınız 🌸 sen geçen post açmıştın nişan mı diye değilmiş demi geri aradım bulamadım seni
1oglanannesi Sevgiiss degil di nisan her sey yolunda su anlik iki gun once de kahve rengi akintim olmustu biraz karisik durumlar icindeyim 😅
Sevgiiss teraziela ayyy 30 lu haftalara başlamışsın o kadar olur , bende bir an önce görmek istiyorum şu 30 ları 😍🌸
teraziela Sevgiiss valla az kaldı yaaa🫣 heycann korku panik hepsi bir arada🫣 2026 girdiğimizden beri telaşlardayım yaklaşıyor doğum🤗
Sevgiiss tugbaustuntas bende de inanılmaz öksürük birde migren başladı öksürdükçe beynim çıkıyor sanki. Dün sabah ve gece acile gittim 2 kez serum taktılar doktor kendim iyileş artık takamayız dedi
Sevgiiss QueenBahar_ öksürük inanılmaz birde migren başladı . Öksürdükçe beynim çıkıyor sanki dün sabah gittim serum taktırdım gece gittim zorla taktılar bir daha gidemem inşallah geçsin diye bekliyorum canım
deletedmom43191 Sevgiiss coook gecmis olsun bol.bol dinlen corba meyve ye ic insallah hemen şifana kavusursun 🥰🥰 ben iyi değilim oyle kendi kabuguma çekildim kenarda oturuyorum
deletedmom43191 Fatma_furkan1996 bugun annem aradı ablan cok bunalmış çocuklara gelmek istiyormus dedi bende geçen geldiğinde yaptığından dolayı istemiyorum dedim diye suçlu ben oldum ailem bana kırıldı