keleebeeekkk saboz benim arkadaşlarıma da öyle dediler progrstan kullandılar düzeldi inşallah seninde düzelir valla bende kanama alanı falan bir şey yokken kalbi durcak diye korkuyorum
saboz keleebeeekkk teşekkür ederim bunu duyduğuma çok sevindim 🙏 ❤️ iyi düşünelim iyi olsun Allahın izniyle
damla6565 keleebeeekkk canım sen çok evham yapıyorsun kalp atışını gördüysen diğer şeyleri çok araştırıp kafana takma ☺️ benim de crl küçük diyo ama ilerki haftalarda olması gereken ölçümlere geliyor zaten bazen ultrason nedeniyle de ölçümler değişik çıkabiliyor .. en önemli olan şey kalp atışını görmek
keleebeeekkk damla6565 evet ya bu sabah bulantım olmadı hemn acaba bir şey mi oldu diyorum bu nasıl geçecek ya gece uyurken bile ters hareket yaparak uyurumda zarar verir miyim hiç belirtim de yok korkuyorum
Birrrcan sidar623 benimde şu anda 5+3 sizinle aynıyız galiba bende geçen hamileleigimde kalp atışı oluşmamıştı ondan kürtaj olmuştum bunda çok korkuyorum
medine_2516 Kizlar 6.5 gunluk ilk muhaneye gttim doktor kese cok kucuk dedi bebek hakknda bise soylemedi 15 gun sonra tekrar gel dedi cok korkuyorum bu durumu yasaya varmi