Sevdenurr96 Kızlar 7+5 ikinci hamileliğim berbat bir bulantı ve sürekli yatma istegii var hayat enerjim sıfır sizde de öyle miii🥺
yesimvera Sevdenurr96 bende 4 buçuk ay boyunca çektim prilam kullandım çok iyi geliyordu yoksa günlerim zehir oluyordu
ghostty Sevdenurr96 o haftalar en şiddetli dönemlerdi benim de. Sonra geçiyor. Ben prilamla atlattım o dönemi🥲
dilosunuz Sevdenurr96 daha yeni basladi kız dur 12+4 hala devam bende 😂 psikolojim alt üst oldu artık
bsrelif Bende de öyle Rabbim güç kuvvet versin size de, prizin kullanıyorum ben bide 18:00’den sonra bir şey yemiyorum
kayrosmom İlk 3 ay ağla ağla ölmüştüm yeter artık diye. Mahvolmuştum ama 3. Ayım dolduğu gibi her şey geçti şükür 🙈
Alegria Ben de tam 6 haftadan başladı yani bulanmadığı saniye geçmiyordu. Şimdi 10+2 2 haftadır prexetil dr kullanıyorum akşamlar 2 tablet şeklinde, bulantılar geçdi. Ama geyirme gaz geçmiyor
Sevdenurr96 Alegria Benim hamile olduğumu bilmiyordum bulantım başladı muhtemelen 5 haftalık falandı o gündür hiç geçmedi devam haplarda işe yaramiyor
ipekbocegiim Sevdenurr96 17.haftadayim hala aynıyım prilam bazen fayda ediyor bazen hiç etmiyor. Resmen geberiyorum 😢
salihaaras Sevdenurr96 prilam,nexium kullan ve kullanmaktan korkma ben cok inat ettım kullanmadım hayatım zindan oldu 32. Haftadayım suan hala kusma var ama bulantım yok mıde yanması var gavıskon surup kullanıyorum 2 saatte bır