jujus55 zey55 perinatoloji uzmanına mı randevu aldınız büyük anadoluda bence onu bi araştırın eğer uzman değilse en iyisi fakülteye gitmeniz
zey55 jujus55 doktorumun sekreteri yönlendirme yaptı hatta görüştük detaylı ultrason için fiyat vs aldık büyük anadolu hastanesinde direk
zey55 zey55 yapacak olan kişi perinotoloji uzmanı mı onu bilmiyorum yakın zamanda randevum var araştırıcam
zulaal gncarlermrt merhaba detaylı için nasıl sıra aldınız önce randevu alıp sonra hastaneden mi detaylı ultrason için aldınız yoksa direk detaylı ultrason için alınıyor mu
gncarlermrt zulaal eşim aldı ben pek anlamam bu işlerden 😁 omüyü aradı detaylı için randevu istiyorum dedi gün verdiler gittik
hiresa suragungor merhaba ben de detaylı için hüseyin hocaya gitmek istiyorum siz daha yeni mi gittiniz acaba güncel fiyatımı bu şekil
suragungor hiresa yok ben yilbasindan once gitmistim fiyatlar guncellendi muayene ucreti 1450 oldu detayli icinde ayrica ucret cikiyor su anda da guncel fiyat buyuk ihtimalle muayene+detayli ultrason ucreti 2900 falandir diye tahmin ediyorum