seymayasarr Bir kızım var Hafsa Lina şşmdi oğlum olacağını öğrendim hiç erkek isminde fikrim yok yardımcı olur musunuz
Rose_07 seymayasarr Benimde oğlum olacak Allah’ın izniyle. İsim konusunda kararsız kaldım. Ama şimdilik Ekin Ege düşünüyorum. Ama beğendiğim isimlerde vardı. Kuzey Tuna Atlas Doruk Uzay Ve klasik isimlerden de Cihan hoşuma gidiyordu. Belki fikir olur. Sağlıkla ilerleyelim inşallah 🙏🏻
Havin49_ seymayasarr ilk oğlum Yusuf kayra ikizlerime yağız yaman koydum Kerem Kaan Poyraz Rüzgar bunaltsa hoşuma gidiyor
ilaydaltan seymayasarr kızım var Alya. Eşimin çocukluğundan beri hep hayali oğlu olursa poyraz koymakmış kızımın cinsiyetini öğrenene kadar hep poyraz dedi kız olunca bana bırakmıştı. Şimdi oğlum olucak hayırlısıyla poyraz koyucaz
seymayasarr Kitappsever_1 bende direkt emir Asaf dedim ama anlam olarak çok ağır oluyor ondan vazgeçtim
dfnpnr seymayasarr bizde kendimizi kıza hazrlamoştık ablası isim bile bulmuştu ama oğlumuz oluyor babası Göktuğ koymaya karar verdi❤️
Asli0808 Benim 16 aylik oğlum var adı ege simdi 36 haftalik hamileyim tekrar oğlum olcak deniz koyucaz insallah
sudeli4 seymayasarr Benm oğlumun adı Çağan, şimdiki gebelikte erkek hissediyordum ama kız 😍 aynı durumdayım kız ismi bulamıyorum. Oğlum oşsaydı oda Atahan olacaktı anlamları da Güzel düşünebilirsin
araspoyraz seymayasarr ilk oğlum Aras, ikinci Poyraz , üçüncü cinsiyeti daha ogrenmedim öğrendikten sonra tekrar gelicem posta🌸
burcukrtnl seymayasarr , oğlumun ismi Burak ve asla pişman olmadım koyduğuma ıkıncısı de erkek olursa buğra düşünüyorum . Unutmayalım ki isim karakteri cok yansıtıyor o yüzden dikkat etmeliyiz 🙂
Smyye1B seymayasarr Benim ilk oğlumun ismi Ömer Berâ, ikinci oğlumuza Ekin Mert koyacaktik babası sadece Ekin yazdırdı ☺️ Harici Tuna, özgür isimlerinide beğeniyorum.