izmir3505 Progestan kullanıyorum fitil olarak olarak alıyorum kullandığım günden beri sarı akıntım da var sizler de nasıl olmuştu
ecemk94 izmir3505 4.haftadan itibaren 18.haftaya kadar kulladım. Benim çok nadir akıyordu. Gece yatmadan önce kullanıyordum bir daha kalkmak zorunda kalıp akmaması için
senaninannesi_ izmir3505 bende gebeliğimin başından beri kullanıyorum 32. Haftaya kadar devam edicem malesef akıntı var bazen ilaç katı şeklinde akıyor doktor ilk başta söylemişti akacağını
ecemk94 izmir3505 fazlasıdır belki dedikleri gibi. Yada yarıda mı kalıyor acaba hani biraz daha içeri koymak mı lazım acaba
risra2580 izmir3505 bende kullanıyorum şuan ama genelde beyaz katı kıvamlı bi akıntı oluyor, fazlalığı atıyormuş hatta lavaboda bazen beyaz parçalar görüyorum onlar da ilacın kapsülü. Kaçıncı haftadasınız?
prensannesi___ Bnde kullandım ama sarı deyil beyaz akmışdı ama Benm vajinamı çok kötü yapmıştı doktoru sordum bıraktım
prensannesi___ izmir3505 düşme tehliken var veya kanaman var ondan vermiştir kullan akıntı olması normal enfeksiyonda olabilir bnde 13 haftalıkken kullanmıştım