esraerdal İyi günler arkadaşlar ailem Trabzon’da olduğuniçin orada doğum yapmayı düşünüyorum ve Medical park hastanesi aileme yakın Doktor önerisi olan var mı ve şuan fiyat durumu nasıl sizce
nasminan esraerdal doktor önerisi yapamam ama ben trabzonluyum ve hastane olarak öneririm gayet iyi güzel bir hastane impeialde aynı şekilde
ezgiiiiib esraerdal ben medicalpark karadeniz çalışanıyım ve doktorum Duygu Doğdu Topaloğlu.Kesinlikle tavsiye ederim
esraerdal serenss Arkadaşımın ablasının doğumunu da Nebahat Hanım yaptırmış ama çok memnun kalmamış diye duydum o yüzden kararsızım Duygu Hanımı önerdi İmperial de de bir iki doktor ismi duydum ama orası da bize ters kalıyor yakınlık anlamında
esraerdal 12345634 dediğine göre doğuma kupa ile girmiş tavırlarını beğenmemiş ablam da yıllar önce doğum yapmıştı çocuk doğar doğmaz kucağına vermemiş ben de araştırıyorum erkek doktorlara bakıyorum medicaldeki Doktorlarla her şeyi konuşmak lazım deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim
12345634 esraerdal medicalde duygu doğdu topaloğlu var instadan da bi bakabilirsiniz güzel bi doktora benziyor🌸
m_ergin ezgiiiiib yıldızlıya gitmek istesem sizin verdiğiniz fiyatlarla yıldızlıdaki aynımı birde Karadeniz normal doğum ne kadar acaba bilgi verirmisiniz