Kbra17 Arkadaşlar lütfen ovulasyon testime bakar mısınız sizce pik olur mu bu şekil devammı edecek yoksa pcosluyum o yüzden anlamıyorum
anonimhesapp Pik bazen yavaş yavaş bazen bir anda oluyor o yüzden devam edin ben bazı aylar 19-20. Günde pik görüyorum daha da geç görenler var 🌸
kizirece Kbra17 yarin daha da yükselebilir hayatım çok yaklaşmış bende senin gibi 13unde bugün oldu mu diye düşünürken 14. Gün tam koyu gördüm 15i sabahı da koyu gördüm akşamı yaptığım testte silikleşti benimde böyleydi
Busraaaakkk Kbra17 yarın pik yapar gibi geldi, bugünü kaçırma canım ilişki olsun yarın da pik olursa dene
Kbra17 kizirece Yaaa çok sevindimmm inşallah bende böyle görürüm darısı gebeliğe olsun hepimize inşallah
Kbra17 Busraaaakkk Öyle miiii ya pcos olduğu için korkuyorum sadece inşallah dediğinz gibi olur çok sağolun
Iremorhan123 Kbra17 ben 44. Gün yumurtladığımı biliyorum canını sıkma. Adetin de düzenliyse elbet olur.
Iremorhan123 Kbra17 bende aynı endişeleri yaşadım. Her ay adet olmuyorum. Son aylarda Femera vs kullandım onlarda gününde adet oldum hatta yumurtlama gene 21. Günü buldu herkesin rutini vücudu farklı.
[silindi] Merhabalar sizce bende pik olmuş mu benimde aynı marka testlerin başı koyu ama devamı oh dalgalanmasından olur böyle yazıyor internette ama 🥹
Kbra17 [silindi] sizinkide benim gibi aşağı yukarı ama arkadaşlarında söylediklerinden yola çıkarak daha pik yok sizde de