bsrayksl2 Hafif boğaz ağrısı, vücut ağrısı , baş ağrısı ,gögüs kısmında yanma ve kuru öksürük çıkmayan balgam buna bağlı olarak mide bulantısı doktora gitmeden atlatmak istiyorum yaşayan bu iyi geldi diyen varsa lütfen yardımcı olur musunuz 😔😔
Seyma190623 bsrayksl2 valla bende o haftalarda yaşamıştım nane limon yapıp duruyodum öksürüğüme az da olsa iyi geldi bide acilde parol serum aldım ama malesef yata yata iyileştim daha çok
bsrayksl2 beyzaygun ay beni güldürdün hasta hasta Allah’ta seni güldürsün ilaç kullanamıyoruz ya bu dönemde parol dışında pek müdahale edilmiyor o Yüzden demiştim 😅
beyzaygun bsrayksl2 Ama öksürük iyi değil ben kaç gün yattım o yüzden o yüzden diyorum gitmen lazım ağır düşme
bsrayksl2 beyzaygun çok sık olmuyor öksürük ben de bu durumdan bide geçmeyen vücut ağrımdan tedirgin oldum
bsrayksl2 Seyma190623 parol serum işe yarıyor mu bu durumda yani parol ağrı kesici kullandım 1 kere baş ağrımı biraz geçiriyor gibi oldu yine aynı şuan
bsrayksl2 Seyma190623 evet öyleymiş gittim yaptırdım İnşallah toparlarım Hemen hamileyken hasta olmak bin kat daha zor 😓
Meleekdincc Bende 31 haftalık hamileyim 1 haftadan fazladır böyleyim burnum tıkalı öksürük var balgam var birde iki gündür kulak ağrısı eklendi korkuyorum da bebeğe geçecek diye hiç iyileşecekmisim gibide durmuyor Allah yardımcısı olsun herkesin