nur06nur iremfsll 15-16da belli olur bence ya 12de kıza benzetti ama net değil dedi bu gidişimde öğreneceğimi düşünüyorum
[silindi] Merveykar size 11 haftalıkken kız demişlerdi değil mi ? Sonradan net erkek dediler ? Özele mi gidiyordunuz devlete mi ?
Merveykar [silindi] evet aynen öyle her ikisindede özel kliniğe gittim 11 haftada nub teorisine göre kız denildi %80 12+5 haftada erkek ondan snra hep erkek denilmeye devam ediyor ☺️
[silindi] Merveykar ay benimkine de bakarmısınız 11+4 de gittim nuba göre kız ama değişir mi bilmiyorum
Momlife_ Merveykar bana da bakar mısın 11 haftalıkken var en son 16da tekrar gel dedi doktorum şimdi 14+5 olduk sabırsızlıkla bekliyorumm🥹🤗
Merveykar [silindi] Bakın benimkide böyleydi aynı gibi yaklaşık bizimki erkeğe döndü belki sizinkide öyle olur☺️ kızmı istiyosnz erkekmi evde kimler var 😀
[silindi] Merveykar aa evet benziyor nubları erkek olursa iyi 🙈 ama sağlıkla tabi kızlar da çok naif 🥰 sizin ilk gebelik mi
[silindi] Merveykar yaa maşallah 🥰🥰 sağlıkla kucağınıza alın planlı mı kaldınız adetinizin kaçıncı günü kaldınız biliyor musunuz
Merveykar [silindi] düşünmeye başladığım ay kaldım biraz şok oldum hatta 😀 ben adetime 4 gün kala öğrendm canım gecikmem olmuyo genelde erken öğrenenlerdenim ben erken döllenme dedi doktor da ☺️