Merhaba kizlar 2023 yilinda konyada ozel bir hastanede ismi duyulmus tercih edilen bir doktorda sezeryanla bebegimi dunyaya getirdim suan tekrar hamileyim ve o doktora gidip gitmeme hususunda bazi endiselerim var sizden akil almak istiyorum 40+1 de gece cok az hafif suyum geldi ve gece sancilandim baya baya zor dayandim sabaha karsi acikligim oldugunu dusunerek hastaneye gittim ve ebeler 0 cm acikligim oldugunu soylediler hayal kirikligina ugradim cunku o sancilara ben acikligimin en az 5 oldugunu falan dusunuyordum neyse doktorun muayenesiyle suyum biraz daha geldi ve bana normal dogum isteyip istemedigimi sordu ve normal istedigimi soyledim bu arada ilk dogumum. Odaya yatisimi yapti. Ve beklemeye basladik ama ben de sanci falan hic yok suni sanci baglicaz dedi ve bagladi ve ben o suni sanciyla delirdim ellerim ayaklarim yamuldu resmen cihazda otmeye basladi bebegin kalp atislari yavasliyor dediler ve sanciyi cektiler tekrar normal sekilde beklemeye basladik herhangi bir sanci olmayinca tekrar suni verip beni yine cildirttilar ve bebegimin kalp atislari da zayifladi ve bunu goren doktor acilen sezeryana aliyoruz bebegi tehlikeye atamayiz dedi ve ameliyata alindim cok aukur bebegimi sag salim kucagima aldim ama iki yildir kafamda hep bir soru isareti kaldi bu sizce sezeryana almak icin bir yontem mi bir bahane mi? Ugrasmak mi istemediler yada olmasi gereken bu muydu? Nolur beni bilgilendirin bu arada doktorum hem normal dogum hem ssvd yanlisi zaten bu sebeplerden de tercih ettim ama tam tersi seyler yasadim