Nur482482 Kızlar doğum hediyesi ne istediniz eşinizden😂😂 ben yüksek lisans öğrencisiyim tez dönemim başlayacak MacBook mu aldırsam diyorum bi yandan da herkes altın varken bilgisayar mı aldıracaksın ajda falan aldır diyor ne yapayım sizceeee? 😂
zuloss Nur482482 benim de eşim altın alayım diyor da birşey olunca önce o altın gidiyor ben o yüzden telefon istedim yeni olmasına rağmen 😂
Nur482482 Alya05 yyaaaaaahdhhdjdjd hiç güleceğim yoktu😂 evlenirken hasır set takıldı da bilekliğim 7 sıra🙃 biraz daha kalın olsun istemiştim yüksek fiyat çıkınca öyle kalmıştı🫠
Nur482482 beyzzsenturkkk istemek bana da saçma geliyor da istemeyince bi şey almıyor eşim fırsatı değerlendirmem lazım ahahahsh
Bradfordsneff ben trabzon seti istedim 🤣 Zor bir hamilelik yaşıyorum zaten oda alıversin bir zahmet 🤷♀️
Yazmelegi_ Nur482482 kızımda yüzük almıştı. Bunda da bisey istemiyorum zaten yeterince doğum ücreti verecek🤣🤣
nuriyegcl Bende telefonumu mu yenilese diye düşündüm sonra dedim ki kız nuriş belki telefonu eline almaya bile fırsatın olmayacak 🤦🏻♀️😂 robot süpürge istedim hatta biraz erken geldi doğum hediyem oğluşun erken gelme riskine karşı 🤭