blue_berry Regl tarihinden kaç gün önce test yapmalı ve doğru sonuç veren test ismlerini paylaşır mısınız🙏🏻
sevimlipandahii blue_berry ben 2 gün gecikmeyle test yaptım artimed markası herkes önermiyor aslında kan verdim pzrtesi sonucum çıkarsa adetten 2 gün sonra testimde çıkmış oluyo
flover0 blue_berry adete 2 gün kala çıkmıştı benim hem erken gebelik testinde hem kaset testte. Sonra özelde kan testi vermiştim negatif mi pozitif mi diye kan sonucuda 1 saatte çıkmıştı
Ftmn123- blue_berry Ya ben 2 tane awoks erken gebelik testi yaptım da sonuç ilki negatifdi 2. İse pozitif ilk 5 dakika da sizce neden acaba?
blue_berry Ftmn123- evde yapılan testler kesin sonuc vermiyormuş ama pozitif sonucun yanılma ihtimali daha az diye biliyorum kan testi verin bence
busradfne blue_berry hiç bir teste güvenmiyorum çok yanılttı beni O yüzden beta hcg en iyisi zaten ilk beta yükseliyor sonra diğer testlere yansıyor Ben regl öncesi 8 gün kala beta ile öğrendim
yenidenanne20 Adet tarihimden 3 gün önce kan verdim ve pozitif çıktı. 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde de aynı şekilde adetime 3 gün kala kan testiyle öğrendim