zeyno38552_ kartanesi___ benim içinde aynen öyle ölüden farksizdim kusmaktan ve uyumaktan başka aktivitem yoktu şuan 17 haftalık olduk şükür atlattım o dönemi
damla6565 İlk üç ay 🥲 hem riskli ağrılı sancılı bu zamanlar bence ilk trimesteri bitirsem artık rahatlayacağım 🥴😅
eed21 Son aylar 😔 ama mutlu sona da en yakın diye severek katlanıyor insan ♥️ ben 29+3 üm gittikçe zorlaşıyor belkide unuttum ilk aylar yaşadıklarımı bilmiyorum ama nefes kesilmesi yatakta dönemememe uyuyamama çok fena
keskinbetul Şu ana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim ama 22 haftalığız şu anda burnumda bir granülom oluştur nefessel bazı sıkıntılar yaşıyorum.😞 benim için suan bence
ylnydgd sugunes son 2 ay bence nefes yetmiyor, çarpıntı oluyor, uyku azalıyor, dönemiyosun, eğilemiyosun, yatamıyosun, yatınca kalkamıyorusun. Cidden eskiden bunları yapabildiğim günleri unutmaya başladım hareket kısıtı ve nefes olayı çok zorluyor.
zuloss sugunes bence her dönemi zor ilk aylar bulantı oluyor sonra mide yanması başlıyor ağırlaşıp hareket edemiyorsun bel ağrısı başlıyor sık tuvalet gece yatamama
Aysecan0335 Son haftalar ama kişiden kişiye değişir tabi ben bulantı v.s yaşamadım tüm gebeliklerimde ilk tirmestrda. E haliyle son haftalar ağırlaşıyosun bide şuan acaip miğde yanmasıyla uğraşıyorum bu gebeliğimde pert oldum son bi iki haftadır
onal7 sugunes ilk hamileliğimde 32 haftadan sonra çok zordu 38+5 te doğum yaptım. ikinci hamileliğimde ilk 4 ay aşırı kötüydü mide bulantısı kusma vs birde hamilelik egzaması çıktı heryerim kaşınıyo kaşındığı an yara ve kan akıyor ☹️ mide bulantım şuan geçti ama kaşıntı devam ediyo dermotologun verdiği bi hapı kullanıyorum oda az fayda ediyo ☹️
AuraMomB Benim her dönemi zor… İlk 3 ay yemek yiyemedim her şeyden tiksindim dişlerim kanıyor diye hiçbir şey yiyemiyordum ona keza yesem midem bulanıyordu. 13.haftada rahim ağzı kısalması çıktı ameliyat oldum 10 haftadır yatıyorum ve inanılmaz bel, ayak ağrısı ve mide yanması çekiyorum. Gün geçtikçe evet ağırlaşıyorum ama hamilelik beni yordu. Evet çok güzel bir şey Allahım evladımı korusun ama beni çok zorladı…