Sevdem Güvenilir hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var İzmir şehir hastaneside olur. Yardımcı olursanız çok sevinirim 😊
habibe_ozcan Sevdem özel bir doktor önerisi dersen Medine Meltem Adalıoğlu 👍 Hastane olarakta ben ilk doğumumu Ata sağlıkta yaptım çokta memnundum.
ilaaydakaplan Sevdem Bazekol çiğlide İrfan Özere takipliyim. Sürecin başından beri İrfan hocayla devam ettim. Çok çok memnunum abi gibi çok iyi ilgili saat kaç olursa olsun hep sorularımıda cevaplıyor. Tavsiye ederim 🥰
sszeynepss ilaaydakaplan bende ilk doğumumda İrfan beye gitmiştim yine ona gitmek istiyorum hastanenin doğum paketi yok sanırım doğum ücreti hakkında bilginiz var mı
ilaaydakaplan sszeynepss maalesef henüz bilgi almadık zamdan kaynaklı bilgi vermediler yeni yılın ilk kontrolü pazartesi günü olacak 34 haftalıkken konuşacağız size de yazarım🥰
sszeynepss ilaaydakaplan Çok teşekkürler bende ilk kontrolüme gittim fiyatlar henüz belli değil dedi doktor bey siz bilgi edinip yazarsanız çok sevinirim sağlıkla gelsin bebişler 🥰