AdaKaranfili Anneoluyorumm00 sağol bitanem. Büyük kızım 1 Şubat’ta 4 yaşı olacak.kucuk kızım 30 Mayıs’ta 3 yaş olacak inşallah. Bu da Eylül ortasına doğar Allahın izniyle 🤲🏻🕋
AdaKaranfili sevimlipandahii sağolasın canım benim. Allah razı olsun. Gönlüm erkek evlattan yana inşallah Rabbim sağlıkla hayilisi ile nasip eder. Çok şükür iki dünya güzeli kızlarım var 😍🥰
AdaKaranfili selenhuseyin benimde malesef ilk bebeklerim öyle oldu 2 senede 4 kere bebek kaybettim. 2 senemizde ilk kızıma hamile kaldım.cok şükür şuan 4 yaşında .
Anneoluyorumm00 AdaKaranfili anladım canım sağlıkla büyüt maşallah 🧿🩷 diğerini de sağlıkla zamanında al kucağına 🤲❤️
sevimlipandahii AdaKaranfili ne istiyorsan onu nasip etsin rabbim 😍bende pazartesi pozitifi görürsem ne mutlu bana ♥️
Deletedmom_878 AdaKaranfili ay çok sevindim aşko hayırlı olsun sağ sağlim kucağına al inşallah darısı bize bizlere de dua et 😇
AdaKaranfili Deletedmom_878 sizin icin olsun canım .isteyen herkese nasip olsun. Çok teşekkür ederim .💕☺️
PprensesEylul AdaKaranfili canımm hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıklı kucagına almayı nasip etsin inşallah ❤bizlerede dua et 🤲❤
AdaKaranfili PprensesEylul sizin için de dua ediyorum. RABBİM isteyen herkese nasip etsin en iyisini inşallah. 💕 Çok sağol kuzum güzel sözlerin için 😘
kahveasigiii AdaKaranfili bana belirtiye takılma diyorlar ama aynı belirtiler bende de var şuan, gel de belirtilere takma şimdi 😊