susamannesi_ İlk gebeliğim, zorunlu istirahatli geçiyor kızlar şans dileyin plesanta yukarı çıksın her şey düzelsin 🙏🌸🤍🫶🏻✨
prensannesi___ aybike2212 başlarda çok zordu amaliyat geçirdim ama şu 1 aydır hiç bir sıkıntım yok sadece geceleri bel ağrısı senin hamilelik nasıl geçiyor canm
aybike2212 prensannesi___ Allah yardımcın olsun ne için ameliyat oldun benim düşük tehlikem oldu geçti halen daha bulantı ile devam ediyor birde bu ara kalça ağrısı var
aselinannesi38_ QueenBahar_ öyleymiş kuzum ben hiç sancı nedir bilmiyorum kızımda sancı çıkıyordu konturollerde ama ben hiç hissetmedim bunu da anlayamadım erken doğuma sebep olurmu ki zaten risk vardı
QueenBahar_ Sevgiiss canım 😍😍 Öğleden sonra yatışım yapılacak sabah erken olucam ama Dr ile konuşacam bu akşam alabilir mi diye sezeryana ısrar edicem bakalım 😅
QueenBahar_ aselinannesi38_ yok canım bence olmaz benimde erken sancılarım başladı olabiliyor Yinede Dr ile detaylı konuşursun Birde her bebek aynı değildir benimde kızım ve oğlum gebeliği bambaşka çok farklı Demeki seninde kızın sancısız oğlun sancılı gecicek
bebecim benimki de burdaa😍 2 3 haftadır hateketlerini hissediyorum içimde kıpır kıpır bişey var ilk bebeğim çok tuhaf hisler 🥲💖💕
bebecim QueenBahar_ evett çok sağolun🌸 isim zümra düşünüyorum bir de 1 ay önce anneannem vafat etti eşimin de babaannesi oluyor onun ismini düşünüyoruz yani Hanife Zümra olabilir bakalım yinede 🥲💕
prensannesi___ aybike2212 over tersiyon yani yumurtam dönmüş o yüzden amaliyat oldum çok kötü bi ağrısı vardı