Sdbas Kızlar aranızda gebelikten sonra troid düşüklüğü yaşayan var mı? 6 haftada ilk kan tahlilimde doktor fark etti levotiron başlattı. Artık her ay düzenli kan tahlilleri ile troid hormonunu dengede tutmaya çalışılacak.
dgngr Sdbas evet çıktı ve kullanıyorum. Dozunu giderek arttırıyo iyiye gitse bile. Her ay aç karnına git test yaptırıp muayene olmalısın
bebisleben Sdbas tiroid düşüklüğüne mi kullanıyorsunuz bu ilacı benim de sınırda çıktı -3.50 - bana da verdi iki aydır kullanıyorum
dgngr defnoloj En son 3. Tsh 3.24 , serbest t4 1.27 Sonraki 2. değer, Anti troglobulin antikor 109.80 Tsh 4.53 Serbest t4 1.14 Serbest t3 3.50 Anti tpo 400.0 İlk olan Tsh 5.69
defnoloj dgngr benim de ilk kan tahlilimde 3.70 çıkmıştı, ama hiç bi doktor bana ilaç başlamadı. Şimdi bebeğimin ense kalınlığı var. Kafama çok takıyorum ya
tugbaustuntas defnoloj onunla ilgili değildir ya benim 10.80 çıkmıştı ilacı bazen unutuyordum düzenli kullanmadım yani ama gayet iyiyiz şükür
dgngr defnoloj ense kalınlığı 2 ayrı kişide göründü ama maşallah çok sağlıklı doğdu ikiside. Hatta birini yakından görüyorum çıtı pıtı çok zeki bi kız çocuğu. Bulaşık bile yerleştiriyo 1.5 yaşında. Ultrasona çok takılma. Ayrıca eğer Allah korusun sağlık sorunu varsa aldırma düşüncen varsa fetal dna yaptır için rahat etsin. Ama aldırmam nolursa olsun diyosan içini rahat tut
defnoloj tugbaustuntas inşallah ya valla ilk gebeliğimde doktor bu değere ilaç başlamıştı. Ama ikinci de hiç bi doktor başlamadı. T4 değeri normaldir diye düşünüyorum. Ama internette tsh yüksekliği de ense kalınlığı yapabilir yazıyordu.
tugbaustuntas defnoloj seninki fazla yüksek değilmiş ki sanmıyorum onun yaptığını ben değerleri 30 a çıkanlar duydum strese girme yani Allah’ın izniyle iyi olur inşallah
defnoloj dgngr kaç ölçülmüştü acaba onu da biliyor musunuz 😞 yok aldırmayı düşünmüyorum rabbim kimseyi o sınava maruz bırakmasın
defnoloj dgngr ama doktorlar arasında ki bu fikir ayrılığını da anlamış değilim, aynı değere bi doktor ilaç başlarken bir diğer doktor neden başlamaz. Bu ikilemler yüzünden hamilelğimizin tadını çıkartamıyoruz
dgngr defnoloj gerek duymamıştır. Özeldeki gittiğim çok çok iyi bilinen kendi doktorum bebeğe zararı olmaz ama kullan , kullanırsan zararı olmaz demişti. Devletteki de direkt endokrine sevk edip ilaca başlattı. Ama senin ilki 3 lerdeymiş benim 5 lerdeydi
defnoloj tugbaustuntas evet çok yüksek değil çok şükür ama daha hiç kan bakılmadı ya belki yükselmiştir diye bi şüpheye düştüm. Allah razı olsun ne güzel konuşuyorsun 🧡
tugbaustuntas defnoloj teşekkür ederim💗 ben dediğim gibi düzenli bile kullanmadım ama tekrar kan verirsen doktoruna söyle ilaç kullan sınırda bile yazıyorlar ilaç