Esraesra06 Semraylmzr çok da güçlü sayılmam canım tatlıdır genelde ama sağol canım masa başında oturuyoruz akşama kadar işte hatta çok hareketsizlikten ayaklarım ellerim şişiyor öğle araları bazen yürüyüş yapıyorum 😁
Esraesra06 Sevim010 canım lohusa geceliğini ütüleyince çantana mı yerleştirdin ben kırışcak diye koyamadım odada asılı duruyor😂
Esraesra06 Sevim010 çok cicili bicili değil ama krem rengi önünde fırfırı var ufak bi danteli var canım ☺️
Merfy 36 haftamıza girdik.. herşeyimiz tamam👌 Heyecan dorukta🥰 oğlumun sağlıkla gelmesini bekliyoruz..👼🏼🙏
BuketBerkay 34 haftalığız bugün oğlumla, ama aynı benimde canım hiç iş yapmak istemiyor herşeyi alındı beşiği galan hazirlandi bir yikanicak utulenicek cantamiz hazırlancak ama bende iş yok :)
1umutturyasamak Pyrz86 neden acba içimizemi doğuyor bnada 13 mays dediler 13 mays düğün tarhm 14 mays anneler günü 🙂 Bilemedm şimdi ama hep nisan sonu diyo içimdeki his
Smyyglgn54 Byzctn 35.haftamızdan gün aldık bugün😊 Dün kontrolümüz vardı🙈2.800 gr olmuş kızım🙊gelmek için sabırsızmış biraz Amannn evladım az kaldı dayan diyorum bu ara😁🙏
Hhhzzzlll3545 Gulayse0233 agrim sancim yok canim ayakta kaldigimda sirt ve bel agrisi oluyor bide sanirim artk buyudugu icin asaya dogru baski yapiyor yataktan kalkinca hafif kasik agrim olyor dogum seklini ne istedigim sormustu doktorum ben sezryn ddm o normal daha iyi ama senin pskljn daha onemli dedi ama ben cook korkuyorum🙈😊 39 40 a kadar bekleriz hemen alma taraftari degilm dedi o arada kendi sancim gelir acilmam olursa normal dogumu dusunurum belki gidisatina biraktim 😀senn pekii?
Gulayse0233 Hhhzzzlll3545 en başından beri 2-2 buçuk hafta önden gidiyordu bebiş. kafa ,boy ve Kilo olarak. 13 nisan sat à göre verilen tarih ama 25 mart dan sonra bekleriz demişti doktorum. Böyle sonuna kadar önde giderse sezeryan da olabilir demişti. Geçen bi iki hafta alışveriş yerleştirme temizlik ve bebek odasını sil ütü falan derken kendimı biraz fazla yordum . Bebis o haftalarda Kilo almamış 🙈😩 neyseki ilerdeydi zaten 1 hafta ilerdé şimdi ama. Ben zaten normal doğum istiyorum Allah nasip ederse. Ama dr ne der bilmiyorum. Çatı muayenesinden çok korkuyorum . Çatın dar falan der diye. 🙈🙈 sizin de muayeneniz vardı bugün nasıl bebiş ve gelişimi 😇😍
Hhhzzzlll3545 Gulayse0233 olsunn alir kilo merk etmee saglikli olsunda nasil gelirlerse gelsinler yaa bende daha yeni ciktim 51 cm boyu 2950 kilosu olmus herseyi guzelmis az kilo almis gibi geldi ama gerce son zamanlarda az kilo aliyrmuss
Sabia Byzctn bizde 33+5 günlüğüz.çok şükür hazırlıklarımız bitti ama kıyafet yıkama hazırlama işlerimiz kaldı ve ev temizliğimiz 🧽 heyecan dorukta gün yaklaştıkça daha kötü oluyorum🥰🥰🥰
Busekaratas Gulayse0233 en son 34 te gittim bende 2500 gram civarıydı kilosu sancıdan çok bel ağrım oluyo ara ara ama muayene hiç olmadığım için sancıya yorumlamadım hiç benim doktorum bayan başından beri normal doğum konuşuyoruz bakalım inş sağlıkla kavuşuruz bebişlere ☺️
Gulayse0233 Busekaratas amin inşallah sağlıcakla kavuşalım bebislere canım. Bundan sonra yavaş yavaş başlar ağrı sızı illa ki. Yaşayarak tecrübe edinecegiz. Hazırlıklar bitti mi siz de?
Gulayse0233 Hhhzzzlll3545 maşallah kuzucuga 😍🤗 gayet iyi gelişimi ultrasonların hata payı da olabiliyor zaten . Boyu da üzüntü maşallah annesi . Sezeryan fa 40 ı beklemez dr un bence 39 en gec. Tabi kendisi gelcem diye tutturmazsa. Erkekler genelde geç geliyorlarmis ama . Az kaldiaz 💕❣
eeylem Hhhzzzlll3545 ay maşallah minnosun. Bizim kontrol taa haftaya cuma 37.6 da gel dedi çatı muanesi de yapicak bakalım ne dicek 🤗