Kayaabusra Esmstf dalan da iyi diye biliyorum yumuşatıcı hiç koymayın o kokuyu bebek içine çekmesin derim sonuçta kimyasal var onun içinde hiç gerek yok yıkadıktan sonra ütüleyin yeter :))
1umutturyasamak Ay bnm mays bası doğumum ama nedense bisan sonunda doğurcakmsm gbi bi his var içimde bacaklarm cok agryor 😥31+2 yiz
Semraylmzr Byzctn benim doğumum 30 nisan gozukuyo bakalım alışverişimiz bitti mobilyasinin gelmesini bekliyorum
Semraylmzr Esraesra06 hamileyken çalışanlara hayret edip imreniyorum ne kadar güçlü insanlarsiniz ben azicik ayakta dursam basım dönüyo gözüm karariyo
Esraesra06 Semraylmzr çok da güçlü sayılmam canım tatlıdır genelde ama sağol canım masa başında oturuyoruz akşama kadar işte hatta çok hareketsizlikten ayaklarım ellerim şişiyor öğle araları bazen yürüyüş yapıyorum 😁
Hasreterel Byzctn 36+6haftalıgım 22 günümüz kaldı hastane cantam hazır temızlıye gırcem evı temızlıcem sadece dogumu artık beklıyom 🙈normal dogum benımkı ıkıncı gebelıyım bu
Aysktr Byzctn son 37 biraz önce öğrendim yalancı sancılar ve bel ağrısı eşliğinde takılıyoruz zaman durdu sanki gecmiyo 😔 19 20 Nisan Da gelir dedi doktorumuz inşallah zamanını aşmaz gelir minnağım vaktinde 😔
Eymnm Byzctn Şükürler olsun Rabbim'e 21 günümüz kaldı 35 haftalığız,ikinci gebeliğim sezeryan olcam 3 Nisan'da,bütün herşeyimiz hazır heyecan ve sabırsızlıkla prensesimizi bekliyoruzz😍🤗
Pelinnaz Kızlar bizde 32+3 uz ama henüz isim bulamadık oğlum olacak inşallah.. öneriniz varsa alabilirim 😊❤
Esrateke Byzctn 35+2 gün, Nisan 15 Doğum dedi doktorum 🙏🏽 Odası kıyafetleri herşeyi hazır kalan şeyler temizlik ve Doğum çantam onu da bi kaç haftaya hazırlarım inşallahhh 🥰
AyseErdal eeylem valla aynı ben😂aglanacak halime gülüyorum herkes nisanı göremezsin koz 38 de gelir mart sonuna doğurursun diyorlar ona ragmen tık yok, ne oda , ne yıkama ütüleme ne canta hiçbiri hazırlanmamıs Allaha emanet duruyoruz hersey bi yerde 😊tek olmadıgıma sevindim hemde halimize üzüldüm🙈
eeylem AyseErdal aynılarını bana da söylüyorlar walla 😂 benim dışında herkes bi panik ben çok rahatım amann bi günlük iş diyorum hergun yarın yaparım diyorum ama yapmıyorum 😁😂😂
BMH Byzctn saat 12yi geçince biz de 33+3 olduk aynı sayılırız ancak benim bu ikinci kızım sezaryen doğum olacak 38+da Nisan ortası gibi sanırım ilk kızımdan bir sürü şey var bi tane 10’lu hastane çıkışı biberonu çikolatasını falan aldım kendime de pijama takımı vs. Ütülenip çanta yapılması kaldı bir de temizlik dediğin gibi 😅
Damla21koksal Byzctn 36+0olduk evet her duygu mevcut bünyemde hazırlık falan da düşündüğüm yok artk iyki onceden yapmışım çoğu şeyi artik doğuma odaklandık çünkü bide bebişi merak ediyorum 😍❣
Busekaratas 35+ 4 oğluşu bekliyoruz 🙈 izne ayrıldıktan sonra odamız çantamız hazırladık kıyafetler yıkandı yerleşti temizlikte bitti bi hazırlıksız yakalanma korkusuda bende var 😱🙄 doğum şeklim belli değil henüz ne slttan muayene nede nst bilmiyorum 🙈😬 ilk gebeliğim annem ablam kendi yakınlarımda uzaktalar ben istabuldayım mart sonu gelicekler eşimin ablası var yakınımda bitek ☺️ bakalım neler bekliyo bizi 🤭🙈🙈
Gulayse0233 Busekaratas ayniyiz 35+4 benim de ilk gebeligim doğum şekliyle ilgili hiç konuşmadık 🤔 çatı muayenesini ne zaman yaparlar ona göre mi belli olur acaba . Benim de ilk gebeligim
Polo Byzctn 35+2 Zaman geçirmeye çalışıyorum Giderek dahada zorlaşıyor Ama herşey ömrüme değer :) Vaktinde sağlıkla gelsin inş tüm minnoşlar