Bu0 Elisa0110 anam kız senin mesajın bildirimi gelmedi yaa bana bende öyle bakınıyom bu kız bana niye yazmadı diye
Bu0 Elisa0110 benim kalp damarları tıkanık Anju olmam lazımdı hamile olunca olamadım geçende doktor dedi çocuk büyüdükçe kalbe baskı yapıcak senin hayatı tehliken olabilir acil kardiyolojiye gitmen lazım dedi 😔😔
Elisa0110 Bu0 çok geçmiş olsun canım benim ya dikkat et aksatma kontrollerini rabbim şifa versin ameliyata gerek kalmasın inşallah 😔 uyu hadi yarın haberleşelim 😘😘😘
Elisa0110 esrashnn01 inşallah yaa çok teşekkür ederim 😘😘az önce verdim tahlil. doktor en geç çarşamba günü çıkar sonuç dedi haber veririm 😇😇
Elisa0110 esrashnn01 canım haber ver demiştin sonucum çıktı. Doktor az Bi enfeksiyon var dedi toz bi ilaç verdi. 😇
Elisa0110 Bu0 ben asm ye gittim tahlil verdim aşı mı oldum geldim sne naptın ne dedi doktor merak ettim seni yaa 😘😘
Bu0 Elisa0110 tansiyondada birşey yokta arada bir ölçtür dedi doğuma yakın tekrar gel dedi sen nasıl oldun iğne işe yaradımı cnm
Elisa0110 Bu0 kızz ben buna cevap yazmayı unutmuşum buysa eğer kusura bakma balım 🌸bende diyorum neden yazmıyor bana küstü mü 🤭