kepppp Anneler nasıpse 19 Ocakda sezeryan olucam. 2. Sezeryanım. İlk dogumumda 22 gun sütüm gelmemisti. Bu seferkinde elimden gelen tüm önlemleri almak ıstıyorum. Tüm tavsiyelere açığım💐
Daisyy000 kepppp İlkinde benim hem iyileşmem hemde sütümün gelmesi daha uzun sürmüştü. 2.sezaryende hem hemen iyileştim hemde sütüm hemen geldi 🌸 Solgar b12 tavsiye ederim. Dogumdan sonra hemen kullanmaya başlarsanız çok etkili
pozitifanne06 kepppp kayısı hoşafı bil bol için bol su için sezeryan sonrası kahve için en önemlisi stres yapmayin, bazılari önermiyor ama ben doğum öncesi de azıcık sağım yaptım bir damla geliyor mu diye baktım geliyordu içim rahatlamıştı
S-nur1 Doğuma yakın pekmez bal rezene çayı bol bol tükettim bir de yeşil üzüm duydum denemedim ama o da iyi geliyormuş bende sezeryan oldum ve ilk gün hiç beklemediğim kadar sütüm oldu faydasını gördüm ben deneyin isterseniz 🌸
Meral_63 kepppp rezene çayı bacım aç karnla iç sütün gelir bende sezeryan oldum 15 gündür rezene kimyon çayı çok iyi gelir bide sık sık emizir
Daisyy000 Meral_63 Rezene genotoksit canım. Yani bebekte dna hasarına yol açabilecek bir icerige sahip. Süt artırdığına dair hiçbir bilimsel veri yok. O tamamen sıvı aldığından, süt geleceğine inandığından olan bir artış
gizemli00 kepppp dereotu bulgur helva bol su bol meyve suyu için beyaz dut kurusu hoşafı yapın termosa koyun için tatlı olduğu için baya masAllah süt yapıyor insAllah bır anda sütünüz gelir zorluk yaşamazsiniz