Minaonur bende ilk gebeliğimde kaybetmiştim erken doğum yoluyla alınmıştı ve hala unutamıyorum o günü.. zaten 3 sene sonra gene kalmıştım ve kaybetmiştim.. o bu n üzerine ağır bir depresyon yaşadım ve 3 sene de hamile kalamadım bende hazır değildim belkide bilmiyorm sonraki gebelikte psikolojik olarak kafamın en rahat olduğu dönemde gebe kaldım 16. Haftamda serklaj oldum 36. Haftamda doğum yaptım . Süreç zor ama dikkat edersen herşey yolunda gidiyor eğilme hareketleri yapmadım makine çamaşır bile atmadım eşim varken yaptık hep o işleri. Bulaşık makinesine eğilmedim sandalye koydjm oturduğum yerden yıkadım yıkayamadığımı eşim halletti. Yemekleri aynı şekilde oturarak ailem uzakta cnkü yakınımda gelip destek olacak kimse yoktu … temizlik için bi kadınla anlaştım temizlik ütü gibi işlerimi yaptı 15 günde bir geliyordu. Son zamanlar annem gelebildi derken zaman gelip geçti. Şimdi oğlum 2,5 yaşında yeniden hamileyim ve yeniden serklaj sürecim olarak sanki bu süreci hiç bilmiyorum gibi korku ve stres var içimde her hafta için şafak sayar gibi gün sayıyordum Rabbim sağlık versin tıpta
Çareler elbetteki var 🙏