Yazmelegi_ İsim bulmak ne zormuş 🤦🏻♀️ hiç biri içime sinmiyor gibi. Kızımda kolay olmuştu. Bu iki isim arasından secicem sizce hangisi? Yağız Doruk
Kitappsever_1 Yazmelegi_ doruk daha güzel erkek çocukları çok sıkıntı ya kıyafet almak istersn güzel kıyafet yok isim seçmek istersin güzel isim yok bende 2. Oğluma hamileym doğuma az kaldı ama isim yok
gunesimekardes Yazmelegi_ bence ikisi de cok guzel. Doruk daha havali yagiz daha agir duruyor. Belki fikrinizi etkiler.
Yazmelegi_ Kitappsever_1 teşekkür ederim 🌸 inşallah sizde bulursunuz bi an önce. Bende 30+5 oldum ama karar veremiyorum
Yazmelegi_ Hepinize çok teşekkür ederim bacılarımmm🌸❤️ gunesimekardes @Havin49_ @[silindi] @Gokturkmom_ @k86 @ilknuryvz @ddrys @queenofrose @myangelson @Elfidanur @seher_3590 @kayakeskus @aselinannesi38_ @kavalakurabiyesi @eslem2121 @cdss @ferilife
ilknuryvz Bebek esmer mi olacak sarışın mı ona göre değişir bu isimler. Yağız kara kaşlı kara gözlü delikanlı demektir bizim eski Türk kültüründe. Sarışın olup Yağız ismi konan çocuk görünce beni bir gülme alıyor. Esmerse Yağız güzel ama Dorukta hoş. Sağlıkla gelsin bebeniz. 🥰
ddrys Ben 2 yıl önce rüya görmüştüm kucagıma kundakta erkek bebek verdıler senin oğlun adıda Doruk Eymen demişlerdi şuan hamileyim bebegim erkek ama ismini Metehan koyacagım
queenofrose Yazmelegi_ yağız delikanlı. İkisi arasında kalsam yağızı koyardım. Delikanlı oğlum olsun diye 😄 doruk bilemedim. E zirve işte anlamı. Chatcpt ye ebced hesabı, numaroloji, isim analizi yaptırın ikisinede
myangelson Yazmelegi_ ay ikisini de çok severim benim de seceneklerim arasındaydı ama ilk oğluma yağız ismini koyduk 😍😍
kayakeskus Ben de 34+4 oldum hala isim bulamadım tam olarak içime sinmiyor isimler. Yeni nesil isimler de olmasın istiyorum ama… Ali Asaf, Yasir, Ahmet de kaldık….