Chanelmom Merhaba hamişler🤗 Doğum yaklaşmadan hazırlıklarımı, eksiksiz tam bitirmek istiyorum. Süt sağma Makinesi hanisini, markasını, elektirklimi, manuel mi bilemedim😬 yardım lütfen 🙏🏼😘😘
petitehatunn Chanelmom mochi süt pompası çok güzel görünüyor bir araştırın isterseniz ne manuel ne elektrikli garip bişey😂
Pars Chanelmom manuel vardi arkadasimda sagarkende gordum cidden iskence.. kendide ugrasamadi elektrikli aldi sonra zaten.. ben philips avent aldim ama mamajoo en guzlu ceken diyorlar.. bir nette arastirin isterseniz
Sheda Chanelmom başlamadım henüz iki üç haftamız var😁ama kullanan arkadaşlar çekim gücünün iyi olduğunu söylediler ben de tavsiye üzerine aldım😊
Chanelmom Pars mamajoo yorumlarına baktım yarı yarıya memnuniyet diyelim😬 avrnt daha önde. Yine burda sizlere danışmak istedim🤗
Chanelmom Sheda Allah yardımcın olsun, sağ Salim bebişine kavuştursun🙏🏼 Az kalmış. Bebek arabası ne aldın. Ben onda da kararsızım. Prego alsam mı diye
Sheda Chanelmom aminn inşallah hepimiz kavuşalım hayırsıyla🤲🏼 benim üçüz gebelik o yüzden bebek arabasını ileri zamanlara erteledim😊