Eymenveben Ben çok şaşırdım özele mecbur bırakıyorlar insanları. 1 ocak itibariyle gss prim borcu olanlar devlet hastanesinde para ödeyerek muayene olamayacakmış. Bu kanun analık hakkı veya yenidoğan bebekler için de geçerli mi acaba bilgisi olan var mı?
selcanikizler Eymenveben Daha dün 18 haftalık karnımdaki bir sabiyle 1 buçuk saat bekledim. Ailecek perisaniz hastalıktan. Acile 300 lira muayene ücreti verdik. Analık sigortası sadece kadın doğumu ve doğum için gecerliymis diğer bölümleri ilgilendiren bir durum yokmuş 7 yaşında ikizlerim var onlarida sorunsuz muayene ettirdirdim ilaclarıda keza sigortalı gbi aldık ama bizde durum öyle değil. Malesef ki…
Eymenveben selcanikizler yani ödeme yapıp muayene olabildiniz yine buna da şükür o olmayacak diye haber çıkmıştı. 500 kişi beklendiği zamanlar oluyor gerçekten zor ama özelden bi griple bile 5 6 binden aşağı çıkılmıyor. Allah şifa versin size de kolaylıkla atlatın inşallah bu dönemi
kemalefe melike1281_ sosyal yardima gittim benim yeşilkartı iptal etmişler gittim başvurdum gelir testime baktılar gelirim çok düşük çıktı sgkya gittim gss aktif etmeye borcum varmış ödeyecek durumum gelirim yok dedim sistemden baktılar gelir testine tekrar bakacağım silebilirsem e devletten bakın dedi memur cuma gunu belli olur demişti baktım silinmiş