dilan231 Kızlar bişey sorucam 19 hafta 3 günlük hamileyim ama hiç hareketlilik hissetmiyorum ilk gebeliğim değil ama karnım sanki bomboş sizce normal mi benimle aynı haftada olanlar siz hissediyormusunuz
Dilos24 dilan231 ilk kızımda galiba 16. Haftada hissetmiştim. Bu kızımda 26 ya hiçbirşey hissetmedim maalesef
cansuu05 dilan231 bence normal zamanla hissedersin. Benim ikinci gebelik 18+1 haftalık. İçeriden minik minik pıt pıt vuruyo. İlk cocugumda hissetmemistim bu haftalarda.
bebektwo dilan231 21 de hısettım ve 21 deyım odaklanmadığım veya sabıt durmadığım surecedr çok anlamıyorum bırazda kışının sanıyelık hareketi anlaması gıbı ben çok onları anlamadığım için 21 de hıssetmeye basladım
aselinkardesigeliyor 20 den sonra daha net hissedilmeye başlanıyor benimde ikinci gebelıgım anca hissetmiştim
dilan231 İnşallah hepinizin dediği gibi olur kaç gündür takip ediyorum sürekli hiç hareketlilik yok korktum bi size sorayım dedim normal mi acaba diye
Dilos24 Momlife_ 26. Haftaya kadar hiç hissetmedim. Sonra direkt tekme olarak hissettim şuan karnımı deliyor sağolsun
nusaiba Bende ilki 17de hissettim ama ikinciyi çok daha geç hissettim. Şu haftanda çok normal. Hareketleri net hissettikten sonra hissetmemek normal olmayan.
waterproof 20+4teyim bende de hiçbir kıpırtı yok. Bazen sabaha karşı pıtır pıtır bi şeyler oluyor gibi ama bağırsak hareketi de olabilir