Semraylmzr Deletedmom231 iptal ettinizmi randevunuzu o kadar gitmek isteyip randevu alamayan varki onlar giderdi bari🌸
mom_to_be kızlar bişey sorucam cerrahpaşadan direkt ali beye mi alıp girdiniz nasıl oldu? hemen girebildiniz mi yani o gün detaylıya ben normal polikliknikten aldım da yanlış mı yaptım
Deletedmom308 mom_to_be cerrahpaşanın kendi sitesi var oradan Ali beyi seçip alcaksınız. Normal poliklinikten olmaz.
mom_to_be ali bey de muayene 122 tl yazıyodu.yani hemen ultrasona alıyo mu gün mü veriyo? Deletedmom308
Deletedmom308 mom_to_be internetten online randevu alırken boş olan bir günü bir saati alıyorsunuz . Akşam 8 de sistemleri açılıyor bakabilirsiniz
Gokkusagivemucize Elmalikurabiye bu arada perinatoloji bölümünde mi bu doktor hastanenin? Daha önce o bölüme gittim ama büyük bir hastane başka yere gitmeyeyim yanlışlıkla. Kadın doğum diye ayrı bir yer var mı yoksa
Gokkusagivemucize Elmalikurabiye tamam çok teşekkür ederim.sabah randevum çok merak ediyorum bakalım neler diyecek 🤗
12-meryem Elmalikurabiye bende cerrahpasa detayli icin gidicem sitesine girdigimde direk kadin dogumami alicam randevi ali beniana