miniminnacikk teraziela Hiihihi ama öyle ben yattığım yerden kalkasım gelmiyor 😅🥱 iyi iyi sizin için çok iyi en azından önem olayları olmaz 🥲
miniminnacikk eed21 maşallah size de 🤲🏼 hemen kalkmayın çok nadir de olsa bende de oluyor baskılayan bi bebiş var 🫣
miniminnacikk Es07 ahhh sağlıkla sıhaatle gelsinler inşallah :) zor zor anam ağrılar sızılar bizi son zamanlara kadar götürecek inşallah 🤲🏼🩷
Es07 miniminnacikk sağlıkla gelsinler de tek isteğimiz bu Safra kesem ve karaciğerim sorunlu Yarın randevum var Bakalım neler olacak
miniminnacikk Es07 Ahh canım benim çok çok geçmiş olsuunnnn, biran önce sağlığınıza kavuşun sağlıklı şekilde de kucağınıza alın bebişinizi 🩷🌸🤲🏼 güzel haberler alalım benimde yarın randevum var 🤲🏼
eed21 teraziela bende çok heyecanlanıyorum her kontrol öncesi sağlıkla kavuşalım güzel haberler alın inşaAllah 🌹♥️
vanilya_kokusu_ miniminnacikk Allah’ım banda gostersin o günleri inşallah ya☹️şuan rahim ağzı kısalığı var bende 28 haftaya girecem yarın hedefim şuan 30 sonra 32 34 36 38 de Sezeryan zaten ☹️🤲🏻🥺
miniminnacikk vanilya_kokusu_ ahh canım benim inşallah o günleri göreceğizz 🤲🏼 benimde var 8 mm ilk duyduğumda ve hunileşme vardı hemen Serklaj oldum 20. Haftalarda 😢 Her geçen gün şükür diyorz ki sağsalimm vakti saatinde alacağız ben inanıyorum 🌸🤲🏼🩷
vanilya_kokusu_ miniminnacikk benim 26 haftalıkken farkedildi bişey yapmadılar 25 mm dedi sadece vajinal fitil verdi haftaya kontrolüm var pazartesi bakayım ne dicek 🥺
miniminnacikk vanilya_kokusu_ çok şükür benimde şuan o aralar gidip geliyor Progestan işe yarıyor bende kullanıyorum günde 2 defa ne kadar içerde kalırsa ilaç o kadar iyi 🤲🏼 ferah tut kalbini , kendini zorlama birde psikolojik de çok önemli
vanilya_kokusu_ miniminnacikk ya gece uyumadan önce kulaniyrum afedersin tam itiyorum ama sabah idrar yapınca sanki o fitilin kabuğu düşüyor 🤦🏻gibi normal mi o
miniminnacikk vanilya_kokusu_ normal canım benim alcağını alıyor o fazlasını atıyor , gece yine uzun kalıyor, sabah kullandığın bir sonraki WC kadar dayanabiliyor 😂🤭
miniminnacikk shd2025 benim 20. Haftamda detaylı da çıktı ilk 8 mm ve hunileşme oldu acil Serklaj alındım , bu aralar karından ölçümle 25 /30 mm arası , yarın kontrolüm var bakalım öğreneceğimmm inşallah aynı kalmıştır 🤲🏼
shd2025 Kızlar bende de rahim kısalığı 25mm çıktı bu şekilde sonuna kadar giden var mı? Yarın 31 haftaya gireceğim