miniminnacikk Biz bugün brokoli oldukkkk (serklajlı ) 🤍🤲🏼 Nefes darlığı ve bi anda sertleşmeler eklendi 🫣😅 Ya sizlerde durumlar nedir güzel anneler🩷 , sizler ne oldunuz , nasıl geçiyor süreç 🌸
lux38 miniminnacikk bende 31+1 oldum büyük bı turp olduk bu saatlerde ağrılarım başlıyor tam uyuyamıyorum geceleri dönüp duruyorum ne tarafa yatsam o tarafmm agriyr ama bisekilde sabah oluyr 💋
ebrussuu miniminnacikk 30+5 oturduğum yerde bile nefes alamıyorum ve özellikle son 2 gündür her yemek sonrası aşırı sertleşme ağrı sıkışma hissediyorum😅 yine de gebeşliği çok sevdim🥰🩷
Havin49_ miniminnacikk 30 hafta hastaneye yatış rahim ağzı kısalmış kanama su gelişi ilaçla kestiler malesef yine kanmam oldı
miniminnacikk lux38 Ahh geceler Ahh geceler diyorum daha da şiddetleniyor değil miii 🫣 zaten sol kolumu yok hissetmiyorum yani 🥹🥲
miniminnacikk ebrussuu ahhh aynı ben ne oluyor neler oluyor diyorum kendimce 🫣😢 dayanıyoruz az biraz kaldı işte 🫣
Es07 miniminnacikk Panda gibi sağa dola dönemiyorum Oturduğum yerden zor kalkıyorum artık Bel ağrısı sırt ağrısı Midem felaket zaten
ebrussuu miniminnacikk o kadar yiyemiyorum ona rağmen çok kilo alıyorum bi de🤦♀️ 13 kilo aldım şimdiden😕
miniminnacikk Havin49_ ahhh güzelimm benim senin bide 2. Serklaj olmuştu rabbim şifa versin inşallah 🤲🏼 kalbini ferah tut doktorlar önlemini alır birazcık daha dayan 🤲🏼
miniminnacikk ebrussuu bende 15 kg aldım 🥹🥱 yatarak bide geçiyor benim oda etkiliyor tabiii iyice ağırlaştık anam daha da almazsak iyi ya 🫣
ebrussuu miniminnacikk yatarak geçiriyorsanız bence yine iyi normal ya zaten bebişler iyi olsun da kilolar verilir🥰 umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza🙏🌸
Ecrin_47 miniminnacikk 29+4 olduk teyzesi çok sertleşiyor bebeğim karnımda sanki başı kanalda duruyor gibi bi Altan sıkıştırıyor bi üsten çarpıntım oluyor süreli WC yolunda gidip geliyorum 😂😂😂
miniminnacikk Ecrin_47 Ohh maşallah sağlıkla büyüsünler inşallah kuzum 🤲🏼 sorma ya sağdan soldan şimdi dedim artık uyuyayım bebiş uyandı bu seferde 🫣🩷
ogrenenanne miniminnacikk bugün itibariyle tam 36 hafta,kalça ağrısı hariç her şey çok güzelll en son 13 kilo almıştım 🥰🥰
miniminnacikk ogrenenanne oooo sizin az kalmış inşallah o haftalara sağlıkla geliriz bizde 🩷🌸 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏼
aleyna111100 miniminnacikk 32+4den selamlar kereviz büyüklüğündeyiz artık sağ sola dönerken artık zorlanıyorum ve yataktan kalkmak zorlaştı arada karnımda ağrılar oluyor
miniminnacikk aleyna111100 maşallah sağlıkla 🩷 ben şimdiden öyleyim 🫣 amanın ilerleyen zamanlarda daha zorlu zamanlar geliyor desenize 🥹