annekiz6141 aybike2212 ayyy kizimda 4 kasım doğumlu 🥰🥰🥰🥰 benim kizsa öyle cok ponçik ya hatta hamılelıgımı o haber etmişti burda bebek var diye 😄 gelir karnimdan öper sever koklar oyyyyy kardeşim der 😄🥰🥰🥰 bizimki 3 yaşında ama
aybike2212 annekiz6141 maşallah umarım doğumdan sonra da böyle olurlar benim kızımda 9 Kasım doğumlu ama 4 yaşında
yeldailay yineaylardankasim birilerini görmek çok hoşuma gitti ben tek yanmamışım umarım çok güzel geçer her şey
_Ebrukaracan06_ Benimde 13.5 aylık kızım var 3 gün önce hamile oldugumu ögrendim bakalım nasıl olucak
Aysecan0335 Bebeği 10 gün sonra doğurucam oğlum 2.5 yaşındaa 2 erkek ile beni neler bekliyor bilmiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😃
aysegulykslll sedanurkcby 4 yaşında kızım var 16 haftalık hamileyim bütün annelere kolay doğumlar diliyorum 🌸
ervanil Gamzeee__ inşallah canım gerçi ilkinden fırsat bulurmuyuz ikincisiyle ilgilenmeye Allah’a emanet büyütürüz bir şekilde hayatta kalmaya çalıştıracaz😂
ebrudefnee sedanurkcby kızım 22 aylık 12 haftalık hamileyim Allah nasip ederse 28 ay araları olacak bende hem heyecanlı hem endişeliyim 2 çocuklu hayat nasıl😅😅
Semilk05 sedanurkcby benim de kızım şubatta 3 oluyor 2023 dğumlu 12 haftalık hamileyim 3,5 yaş oluyor aralarında bende merak ediyorum nasıl olcak aceb a
ervanil Zlfiyee gene seninki iyi canım doğuma kadar oğlun iki yaşına yaklaşır benim kız yeni yeni emeklemeye başladı 😅
hivdil sedanurkcby benimde 3 yaşına gireck kızım var ve bende 18 haftalık gebeyim neler bekliyor beni bilmiyorum korkmuyorum desem yalan olur 😄