riyatburcu Meryem-7927 ben bırıncı gece ertesi gün bayıldım ne yemek verdıler nede su bayılmışım benı yürümeye kaldrdıklarında başımda hemsıre dedı kalk güçlü ol sen artık annesın hiç unutmuyorum
Meryem-7927 su656 inşallah canm rabbim çocuklarımıza şifa versin bende yarın gün almaya gideceğim bakalım ne zaman gelecek bu gün mide bulsntisi ishal başladı bide sağ kasigima arada bıçak sağlaması gibi agri giriyo ama çabuk geciyo
42havvanur Meryem-7927 ben konyada devlet hastanesinde sezaryen olmustum. Kizimi birakabilecegim kimse yoktu ozel oda aldik esimde kizimda benimle kalmisti. 2022 de 500₺ ydi oda
Meryem-7927 Edosum bu gitmemde sordum tek kişilik bir oda varmış orası boş okursa sizi aliriz dedi ben dedim kapi süslemek ıstiyorum susleyebilirmiyim tabi dediler zaten kimse suslemiyor burda dediler ama paralı felan demediler bana oda için
Edosum Meryem-7927 süslemeyi siz yapiyorsunuz onlar değil sizin doğum ne zaman bir daha ki gidişte doğumda eşim yanımda eşim kalcak diyin oncekiginiz olsun
nisaninannesiiii Meryem-7927 aynı durumdayım kızım 3 yaşında ve 30 haftalık hamileyim gece gündüz bu durumu düşünüyorum içim içimi yiyor Rabbim canlarını sağ etsin de o yeter sağ salim kavuşalım inşallah 🌸
Meryem-7927 nisaninannesiiii iki guj nisaninannesiiii inşallah canm yapacak bisey yok artık iki gün idare edeceğiz
Meryem-7927 Edosum biliyorum görümcem süsleyecek yanımda görümcem kalacak eşim evde çocuklar kalır ben yokum bari babası yanında olsun ilk eşimde hastaneye gelir sonra cocugun yanına döner kayinvalideme birakicaz kizimi dogumum 14 ocak
Gmzle Meryem-7927 ben de ilk doğumumu şehir hastanesinde yaptım maalesef sadece bi kişi aliyolar bende şimdi 24 haftalığım kızımı bırakıp nasıl gtcem onu düşünüyorum sürekli
Meryem-7927 Gmzle benimde günüm belli oldu çarşamba dogumum var 48 saat kalmam gerekiyomus sezeryan olduğu için aynen sordum bir kişi kalabilir dedi görüş saatlerinde ziyaret varmış sadece kızımın kalmasına izin yok
Gmzle Meryem-7927 sağlıkla kavuş bebisine insallah bende doğumda aklım kalcak kızımda sezeryan olursa imza atar çıkarım hrld e