selenzen Bebeğinizin cinsiyetini kaçınca haftada öğrendiniz, benim 13 haftalık henüz öğrenemedim. Öğrenen veya öğrendikten sonra değişen var mı? 🤗🤗
xbeyzax selenzen 12.haftada erkek olduğunu öğrendim ve değişmedi şükür bir oğlum oldu ama pozisyonu çok iyiydi o yüzden doktorumuz hemen görmüştü
selenzen xbeyzax aa benim 12. Haftada göremedi %60 kız gibi dedi nub teorisine göreymiş ama oda çok düşük ihtimal 16. Haftayı bekleyeceğiz artık 😊
aboutbehis selenzen Evet kiz ama ben anatomi ultrasonuna gittigimde ogrenmistim onceden soylemediler 🥰
selenzen Busraaaakkk çok erken öğrenmişsiniz erkekler daha erken gösteriyor diyorlar 12 haftada nub teorisine göre %60 kız olabilir dedi doktor ama göremiyoruz dedi halbuki herkes erken öğreniyor bende sabırsızlanıyorum şimdi 🤗
Busraaaakkk selenzen Evett erkek bebek erken gösteriyormuş kendini, kız bebek geç denir hep. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🥹
selenzen CrushMom banada nuba göre 12. Haftada %60 kız dedi duruşu değişmemiş 2 haftadır en net 16. Haftada öğreneceğim sabırsızlıkla bekliyorum ☺️
ipeksbaby selenzen 12.haftada doktor kız gibi görünüyor demişti fetal dna yaptırdık 14+5 teyim ultrasona da baktık bugün ve erkek olduğunu öğrendik😅 yani değişebiliyor size tavsiyem erken haftalarda tahmin bile yaptırmayın.
selenzen ipeksbaby evet doktorda söylemek istemiyor ama sabırsız ben fetalde yaptırmadık 😂😂 16. Haftada öğreneceğim inşallah gösterirse
meltemmustafa Özelde 13.haftada yüksek ihtimalle kız dendi 17.haftada devlet kız dedi şuan 25.haftadayız 🌸
aysegulykslll selenzen kızımı 21. Haftada öğrenebilmiştim 😅 şuan 15+4 haftalık hamileyim oğlumu 11 de gördüğünü söyledi doktorumuz 13. Haftada netleştirdi pozisyonu da uygundu hemen göstermişti 😅🩵
selenzen aysegulykslll çok güzel sağlıkla gelsin inşallah kızınız bekletmiş sizi oğlunuz hemen göstermiş şanslısınız ☺️☺️