ben45 Kızlar dayanmayıp test yaptım adetime 5 gün var negatif çıktı normalmı normal gebelik testi yaptım
derya1108 ben45 Normal gebelik testinde negatif çıkması çok normal çünkü çok erken. Erken gebelik testi ile bir deneyin. Yine negatif çıkarsa biraz daha bekleyin daha regliniz de gelmemiş. Geç döllenme vs de olabilir.
derya1108 ben45 Regl gecikmesini 3.günü erken gebelik testinde çok çok silik bir çizgi gördüm anca ışıkta gözükecek şekilde. Sonraki günler daha netleşti
abisininkardesi ben45 ikinciye hamileyim ikisindede üç gün kala silik çizgi görmüştüm bence 5 gün erken biraz daha bekleyin herkeste hemen çıkmayabilir
Keziban ben45 ben de negatif çıkmıştı 1 gün kala yaptım pozitif. Kaset testlerde günü veya gününü geçmesi lazım bence
miniginannesi__ Bende adetime 3 4 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı tam adet günü ince çizgiyi çok silikti görmüştüm
ben45 derya1108 doktor dupostan verdi onu kullanıyorum çok faydalı bişey benda ondan test yaptım doktorum 2 gün yap dedi adetin
ben45 abisininkardesi bende çocuğumda Regl geçti 2 gün pozitif gördüm net şekilde ama doktor bekle dedi adetin geçtiği 2 gün yap dedi adet belirtim hiç yok göğüs ağrım başlı dün kasık ağrıdı adet dönemime a kaldığı için belirtim göstermiyor
abisininkardesi ben45 Şu 6 gün önce olan erken gebelik testleri var onu yapın isterseniz sabah ilk idrarla