Merveykar Kızlar 18 haftalık hamileyim sushi çok severim belli kızartılmış sushi ve filedelfia çiğ Somonlu yani çok aşeriyorum 1 kerelik yesem olurmu sizce? Aranızda yiyen varmı?? 😣🥹
Elisa0110 Merveykar bence Bi doktorunuza danışın çünkü bana doktorum yasaklamıştı et tavuk balık olsun bunların çok iyi pişmesine dikkat et demişti
3kedili2bebekli Merveykar malesef yenmiyor özellikle sordum doktoruma kesinlikle yememelisin dedi ve 10 senelik doktorum ilk defa bir şeye kesinlikle yapma dedi diyebilirim
Ada25052025 Merveykar pişmiş sushi güvenilie bir yerde yeniyor diye biliyorum ama yine bulaş riski olur mu sormak gerekiyor
defnoloj Merveykar kızartılmış suşhi çok riskli olmayabilir ama çiğ tabiki çok riskli. Bebeğinin ağır bir parazit bakteri hastalığına bağlı ağır enfeksiyona maruz kalmasıno düşünerek geri durabilirsin
Mutlu_Bir_Anne3 Merveykar Sushi orijinal versiyonu (çiğ balık) hamilelikte önerilmiyor çiğ olduğu için. Ama vejeteryan sushi ( salatalıklı, avokadolu) ve pişmiş sushi yiyebilinir diye biliyorum. Siz yine de doktorunuza da danışın. Ne olur ne olmaz, önlem iyidir.
portakalrecelim Merveykar ben çok güvendiğim her zaman tercih ettiğim bir restorandan iki hamileliğimde de pişmiş olarak yedim hep. Ama somonlu olmasını tercih ettim daha çok. Yılan balığı vs civa içeriyor
Sultansultis Merveykar çiğ et olmayanını yersin çiğ et sakıncalı. Ben evde kendim yaptım ton balığıyla veya sebzeli versiyonlarını. Bence ya kızartılmış, vegan versiyonuju falan al ya da evde kendin yap