duygumfoca -dmlaklnc0 evet oda da sehpaya koymustuk hatta ebe koymustu hastaneden çıkarken poşete koymustuk eve gidince çıkarmayı unuttuk ıslak kalmaya devam etti snra hemen çıkardık tezgahın üzerine koyduk kurusun diye
Minikkkk_0 Mervezzz benim sabah 9’da doğumhaneye yatışımı yapacaklar cuma günü kontrolde 1.5 cm açılmam vardı ama hiç sancı falan çekmedim diyorum ki bu akşam 20.00/21.00 gibi koysak suya otu sabaha kadar açılmayı tetikler mi İstediğim sabaha kadar yumuşama açılma olsun sabaha karşı kendi sancım gelsin
Minikkkk_0 ayseugurlu sabah 9 da yatışım yapılıp suni sancı verilecek bu akşamdan otu suya koysak olur mu en azından sabaha kadar biraz yumuşama açılmam olur hiç sancım falan yok çünkü
ayseugurlu Minikkkk_0 doguma girince koyulması gerekiyor hemen canım çnku allahın izniyle dogumunu rahat yapman için
endlesslove1 -dmlaklnc0 benim doğumda da suya koydular açıldı ama benim açılmam olmadı 2. Kere koydular o da açıldı ama benim yine açılmam olmadı
Neu Hiç bu işlere girmeyin yanınızda bilen biri yoksa. Rahimle iliskilendiriyorsunuz sonrasında sudan çıkarılması tamamen kuruması lazım. Onun yerine ahududu yaprağı çayı tüketin, Defne tohumu çiğneyin veya yutun. Abese süresi 20. Ayeti okuyun devamlı