asil15 eslem2121 kız en son numaramı vericem yaz yaz yoruldum anam yaşlılık gebelik derken🤣kim ne yazmış zar zor yetişiyorum
kartanesi___ eslem2121 bana takipl*şelim demişsin aşko o yorumun da onay bekliyor olarak görünüyor bir problem mi var acaba🥲takip ettim bu aradaaa🫶🏻
ikiprensesannesi___ eslem2121 ben bir ara saç baş dalmayı düşündüm sonra aklıma panda olduğum geldi yerimden oynayamıyorum
Herseydenbiktim eslem2121 Bende bende lütfen bide beni takip eden kankalarım ozelden yazın ben sizleri göremiyorum ki 😭😭😭 2 gündür meraktan catlicam içim huzursuz takip edemeyince
daisy__ Benimki daha bi antika 3 gün önce verilen yanıt bazen daha yeni düşüyor alıp telefonu duvardan duvara çalıcam en son
babyou eslem2121 Canımız Annemiz, forum anasayfasında sol üst köşede bulunan üç çizgiye girip, kullanıcı adınızın üzerine tıkladığınızda “ayarlar” bölümünden bildirim tercihlerinizi güncelleyebilirsiniz.Mutlu Forumlar🌸
daisy__ ikiprensesannesi___ olamam bacım benden önce sen ol😂😂gülo valla bana bunların bildirimini atacağına abuk subuk bildirimler atıyor yok erkekler bilmem ne yok gebelikte cinsellik oku yok bilmem ne