minikurabiye7 Süt iner gibi agrı indi regle 10 gün kala basladı bebek istiyorduk şişip büyüme yok ağrı acı sızlama var şişmesi gerekiyordu
Boysmom2 minikurabiye7 Benim de ilk belirtim öyle oldu ağrı vardı ama şişme sertlik yoktu çok şaşırmıştım ve hafiften göğüs uçlarım kararmıştı
_kalpatisi minikurabiye7 benimde belirtim böyleydi sanki göğsüme süt iniyomuş gibi ince bi sızı oluyodu meğer hamileymişim şuan 10+0 ız 🥰
burcinbaydar1 minikurabiye7 benimde öyle dokunamıyordum yanlışlıkla elim değince bile acıyordu 10 gün kala beta vermiştim negatif çıkmıştı. Adetim 2 gün gecikince tekrar verdim hamile olduğumu o zaman öğrendim🥰
minikurabiye7 Boysmom2 chat gbt gebelikte şişme olmaz ağrı olur diyo tabi tek basına var demek için yeterli değil
Boysmom2 minikurabiye7 Evet yeterli değil zaten adetim yaklaşınca ufak ufak sancılar oluyodu 5 dakikada bir , her seferinde adet olacağımı zannediyordum meğerse yerleşme sancısıymış
minikurabiye7 burcinbaydar1 adet olacagınız zamanda süt inecek gibi sızı geliyo muydu bu defa büyümedi acısı var sadece
_kalpatisi minikurabiye7 yok öyle bi sızı olmazdı sadece hassasiyet yaşar dokundukça acırdı bu daha farklı bi acıydı 2. Gebeliğim olduğu için süt inme sızısını çok iyi biliyorum bildiğin öyle sızlıyodu ☺️