nehir_bozkirrr 12 haftalık gebeyim belirtilerim azaldı acaba 2. Trimestera az kaldığı için midir sizdede oldumu hiç böyle bi anda kaybolması normalmı karnımdaki şişlik vs duruyor göğüs hassasiyetim kayboldu
ArelinAnnesi1 nehir_bozkirrr çok şükür bacım daha ne istiyorsun 🤣 Rabbim güzel hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah 🤲🏻 çünkü ben 24 haftada hala sabah kusmalari ile uyanıyorum malesef 🙄
endlesslove1 nehir_bozkirrr ay ne güzel işte azalsın bitsin hepsi korkulacak bir şey yok canım merak etme benimle bir şey olmuşmudur diye korkuyorsan olsada belirtiler kaybolmuyor senin geçeceği zaman gelmiştir
busu1 nehir_bozkirrr Normall vücudun alışıyor hormon değişimine ondan kayboldu gibi geliyor bende korkardım bi belirti gidince 🤣
ebrudefnee nehir_bozkirrr benimde aynı canım geçen haftaya kadar kasık karın ağrısı yaşıyordum bulantım çok olmadı zaten ama geçti 12+1 haftalık benimde ama genelde 3. Aydan sonra belirtiler azalıyor rahat oluyor ama tabi sonlara doğru yine başlıyor
nehir_bozkirrr ArelinAnnesi1 kusmam hiç olmadı benim ama bi kere düşük yaptım yine belirtilerim gitmişti korkuyorum o yüzden 🫤🫤
ArelinAnnesi1 nehir_bozkirrr yok yok korkmayın Allah’ın izniyle bişey olmaz. Bende de düşük oldu şimdi hamdolsun 24 haftalık olduk
mrvgrbz Aynı şeyi yaşadık 12+5 bende geçen hafta birden belirtiler gitti ne oluyor dedim ama normalmiş merak etme arada hatırlatıyor tekrar 🙈